Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális férfi létemre történt egy meleg kalandom de ettől nem lettem meleg?
Még 2011-ben történt 19 évesen a középiskolával voltunk táborban faházakban aludtunk és egy szobaban négy ágy volt volt egy szégyenlős csendes srác és én a többiek ping pongolni voltak este én meg aludtam és az a szégyenlős srác is aludt.
Amikor egyszer éjszaka éjfél fele félálomban feküdtem és kivoltam takarózva félig hasra fekve és olyan érzésem volt mintha a alsónadrágom valaki lehúzta volna félig aztán egyszer csak nedves meleg érzést éreztem a fenekemnél ami a ánuszom felé közeledett de alig vettem észre hogy behatolt aztán olyan félálomban elkezdtem merevedni és elől és hátul lüktető kellemes érzés járta át a testem ezért nem ellenkeztem de azt hittem álmodom.
Az a meleg lüktető nedves valami be ki járt bennem aztán egyszer csak éreztem egy hatalmas gyönyört egy feszítő érzést olyan volt mintha valami feszítené a fenekem de olyan kellemes forró volt aztán éreztem hogy forróság önti el a ánuszom abban a pillanatban én is elmentem.
Aztán valaki megpuszilta a fenekem és így szólt holnap is te drága.
Amikor másnap reggel felébredtem és hozzányúltam a fenekemhez tiszta ragacs volt és az ágynemű a lepedő is minden akkor rájöttem hogy tényleg megtörtént.
Azóta rosszul vagyok magamtól de heteroszexuális vagyok és az maradtam de rosszul vagyok magamtól hogy ez megtörtént.
A párkapcsolatomat is mennyire fogja befolyásolni ez az eset ha majd lesz barátnőm?
Jajjjj, már megint a te hülye kérdéseidet kell látni?! 😁
Nem volt jobb meséd mára?! 😀
Mindenképp homár vagy!
1. Ha megtörtént is
2. Ha erről álmodsz
Gratulálok, és most dölj be kicsomagollak, és felavatunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!