Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk ti részegen smároltatok fiúkkal,ha igen milyen volt?
Arra lennék kíváncsi,hogyha ittasan,vagy poénból smároltál srácként sráccal,úgy hogy a lányokat szereted,volt merevedésed?
Az a helyzet,hogy meleg vagyok,sosem vonzottak a lányok testileg,viszont poénból csókolóztam 2-vel,és mind a kettőnél merevedésem lett a csóktól,érdekel,hogy ez a hetero oldalon is így van?
Én meleg vagyok, de eszembe nem jutna heteró sráccal csókolózni, ha részeg. Más szexualitása nem játék, és undorító visszaélés lenne, ha kihasználnám más kiszolgáltatott helyzetét...
19/p
Lányként smároltam már meleg fiúval és mondta hogy jó volt kellemes maga az érzés de nem izgatta fel. Nekem lányokkal hasonló.
De van olyan meleg haverom is aki le tudott feküdni csajjal. Nem tudom mennyire válaszoltam meg a kérdésed. Ha maga a cselekvés izgatott fel akkor nem vonnék le belőle komoly következtetéseket. Ha a csajra izgultál akkor lehet nem vagy annyira meleg.
Szemely szerint minden csoktol felizgulok. Fuggetlenul attol, hogy ki a partnerom benne: fiu, lány, bi, hetero, homo, shemale...
Csak hogy en bi no vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!