Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok,Nők,volt már rá péda,ho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,Nők,volt már rá péda,hogy nektek fizetett egy lány vagy ti fizettetek lánynak nyalatásert?

Figyelt kérdés
a pasik fizetenek tudjuk.de a lanyoknal ez talan ritka.Ezert nők válasza érdekelne

2020. szept. 21. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
En személy szerint meg sose fizettem :)
2020. szept. 21. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Csajokon az orál sokkal intimebb és technikásabb.

Pasik könnyebben elsülnek, csajok jóval nehezebben.

Ergó csajnak sokkal nehezebb ilyen helyzetben ellazulni. Van aki tud, de én pl tuti nem.

2020. szept. 21. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fizetni én se fizetnék. De nem is fogadnék el. De most jólesne egy kis kényeztetés ,persze adok kapok formában.
2020. szept. 21. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2020. szept. 21. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlat volt már, de ott arra ment ki a játék, hogy a pasija nézze közbe. Nem fogadtam el.
2020. szept. 22. 00:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az életben soha nem keverném a pénzt a szexuális életembe. De szerepjátékban már igen. Már ettől felizgultam.

Privátot nem kérek. Maximum lány tól.

2020. szept. 22. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fizeték érte.
2020. szept. 24. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!