Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok de néha lánynak érzem magam akkor mi lehetek?
Eddig nem igazán figyeltem oda ilyesmire. Nem is akartam gondolni arra hogy lány lennék e. Kisebb koromba általános iskolába vagy ovodába párszor megkaptam hogy mért olyan az ülésem mint a lányoké nekem ez volt a kényelmes nem is foglalkoztam vele.Kis koromba szerettem a lányos dolgokat de a szüleim mivel fiuként neveltek ez a lányos dolog igy elhalványult nálam. Most 19 éves vagyok egyre töbször látom magam lányként ha álmodok nem fiúként látom magam,kezdem hülyén érezni magam de ha bele gondok az jó. Nagyon fura. Utánna néztem ennek nagyon sokan vannak kérdésekkel sztorikkal de még is nem találom a megfeleő választ. 17 és 18 éves koromban egészen eddig aszittem biszex vagyok de lehet hogy nem mivel csak ha bele gondolok milyen lenne fiuval csak lányként látom magam akkor is. Lett egy haverom vagyis inkább Barát és egyik nap megkérdezte tőlem hogy fura a mozgásom kicsit nőies néha és még mindig olyan az ülésem és viselkedésem egy egy pár apróbb mozdulatom. Amit elkezdtem figyelni és rá jöttem hogy tényleg pedig észre se vettem magamon. Most keresgélek és azon vagyok hogy megtudjam van e más is így?
Egy egy mozdulat vagy viselkedés ami nem szándékos vagy gondolat ami nőies. Egyre jobban érdekel a dolog egyre jobban vágyok arra a nem re de gáznak érzem a dolgot. Ugyan ugy meg szerelek dolgokat dolgozok férfi munkát végzek ezzel semmi gond nincs de mégis fura az egész. Még suliba járok, próbálom vissza fogni ezeket a dolgokat ha nem figyelek rá nem sikerül sokszor bele feletkezek. Van amikor ugy vagyok hogy nem érdekel ha valami fura nekik akkor had legyen nem érdekel.
Igazábol erről senki nem tud a családomban mert furcsa lenne ha elmondanám nekik. Ha van még valaki ugyan így az irjon privátba lécci szívesen beszélgetnék.
Ez egy tök nehéz kérdés, hogy betegség-e vagy sem.
Igazából egyik állítás sem bizonyítható, mert nincs arra pontos definíció, hogy a "betegség".
Őszintén nem tudom mit érezzek szét csúsztam eddig asszittem bis
zex vagyok most aszt hiszem transznemű vagyok. Próbálok választ találni a kérdéseimre. Ugy érzem mintha a két nem közé estem volna és nem tudom milyen irányba forduljak nekem aszt ajánlották hogy próbáljam megélni a női oldalam is és a férfit is eddig mind a kettőben éltem egyszerre úgy hogy nem tudtam róla mert férfiként nöttem fel ugy kezeltek stb viselkedésemre kihattott régebb óta de kisebb voltam és én eszt nem tudtam hogy micsoda vagy mi lehet ez nem is érdekelt a dolog pár embernek feltünt de nem érdekelt most meg itt vagyok 20 évesen és észre vették a barátaim. És azon agyalok akkor hova tarzozok most hétről hétre naprol napra változik egyszer így egyszer úgy. De közbe a női részem erősödik. A családon belül meg esélytelen lenne ilyesmiről beszélni merr elítélik az ilyesmit.
Ide most sem az nem jó megoldás, hogy "kezeltesd magad, mert beteg vagy", sem az "hogy transznemű vagy, menj női ruhákat vásárolni".
Nem beszéltél arról, hogy hogyan éled meg a férfiasságodat, pedig ezt kérdezték, és szerintem ez eddig a legvalidabb komment az egész közül.
Az nem érdekel senkit, hogy férfinak neveltek, fiús dolgokat csináltál, mert ez mindenkinek egyértelmű volt már a kérdés alatti szövegből is.
Figyeld meg önmagadat, tudatosítsd a gondolataidat, tetteidet.
Nagyon károsak az olyan hozzászólások, hogy akkor most te transz vagy, és műtsd át magad. Lehet, hogy az vagy, de ennyiből nem lehet biztosra menni.
Éld ki a mind a két nemedet, keress olyan társaságot, ahol nem néznek furának, ha nőiesen viselkedsz. Mert az is lehet, hogy simán ilyen a személyiséged, és most kezd el ilyenné formálódni, eddig nem volt lehetőség kibontakozni. De lehet idővel teljesen levetkőzöd a férfi mivoltodat, és marad a női. De akkor sem a megbélyegzésekkel és a külsőségekkel (ruházat) kell kezdeni. Előszőr rakd rendbe önmagadat, ez a folyamat akár évekig is eltarthat... Ne kezdj el egyből nőies ruhákban járni csak azért, mert nőnek érzed magad. Azért kezdj el nőies ruhákban járni, mert ezt érzed helyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!