Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szívügye egyes alloszex embereknek mások szexuális magánélete?
Miért forog minden a szex körül? Ha te nem vágysz rá, miért sértődnek meg miatta más emberek?
Én is csak azért kezdtem keresgélni a dologgal
kapcsolatban, mert amikor párt akarok találni, ez valahogy mindig feljön, aztán megy a csalódás, s hogy melyik bolygóról jöttem, a sértegetés, aztán többé nem hallunk a másikról (nem mintha túl gyakran vetném magamat párkeresésbe, még csak 2x próbálkoztam vele ). Mindenhol csak az megy, hogy ez az “éteri” dolgot hogy adjuk át a fiataloknak normálisan, hogy adjuk el a fogyasztóknak, hogy “erőltessünk” bele mindenkit, aki csak nemi szervvel született, (és később sem vált eunuchá).
Nem értem eleve azt sem, ezt miért mindig 2 fél párharcaként mutatják fel, hogyha azért egyedül azt a vágyott orgazmusukat könnyebb elérni. Tehát csak azért az illuzorikus energiáért csinálják az emberek amit a pillanat ad? Bocsánat, tényleg nem értem, de nem akarok önmagam miatt másokat megbántani, ezért megpróbálom ezt a tőlem létidegen helyzetet megérteni, megpróbálom megfejteni miért lenne ez az egész izzadság szagú, hús és bőrtömegek érintkezése izgató. (Sosem volt traumám, szervi elváltozásaim sincsenek, egyszerűen csak valóban meg akarom érteni a dolgok működését, köszönöm!) (elmúltam 18, tehát már az sincs hogy abban a korban lennék amely számára még gusztustalan téma ez, bár azért az emberek szexhez való hozzáállása szerintem korán megmutatkozik)
A szex nem csak egy testi, hanem egy lelki folyamat is. Amikor vágysz valakire meg akarod érinteni, látni akarod ahogy élvezi és ezt te váltod ki belőle. Közelebb kerülsz ezzel a másik félhez.
Ha ezt nem így érzed vagy nem így látod nem probléma viszont tudnod kell, hogy a többség nem úgy gondolja ahogyan te.
19N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!