Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közepes vagy kis farkú srácok, titeket inkább felizgat, vonz egy nagy farok, vagy kerülitek, irigylitek, kisebbrendűségi érzést kelt bennetek?
Figyelt kérdés
Nyilván nem „használati” (anatómiai) szempontból kérdezem, hanem hogy felül tudtok emelkedni a méretbeli hátrányotokon, és felizgat a dolog, hogy mekkora van a másiknak, vagy lelohaszt, mert nektek kisebb?
Volt már, akinek emiatt nem működött egy kapcsolata, mert túl kicsinek érezte magát a másik mellett?
Full melegek is válaszolthatnak, a korotokat is adjátok meg.
2020. szept. 14. 14:43
21/26 anonim válasza:
Engem a partner személye izgat. HA nagyobb akk nyilván izgat. De ha ő lenéz mert nekem kisebb akk nyilván nem jó a dolog. De annak is örülök ha kb neki ugyanekkora. 21F 14cm
22/26 anonim válasza:
engem izgat, hogy a másiknak sokkal nagyobb! szívesen összemérném mással
23/26 anonim válasza:
Számomra a nagyobb méretek csak szopni jó, mert nem fér belém. A 13-16 cm tökéletes számomra. Egyébként izgalomba hoznak a nagyobb méretek, főleg ha az enyémnél nagyobb. Nekem 15 cm-es van.
24/26 anonim válasza:
Én pont nem szeretem szopni de beteheti megoldanánk mi azt
25/26 anonim válasza:
Mivel csak a szopás érdekel, szerintem mindenképp kipróbálnék egy enyémnél (18/4.5) nagyobbat is, imádom, ha lehet rajta dolgozni.
26/26 anonim válasza:
Engem nagyon izgat, imádom ha a másik pasinak nagyobb. Már csak azért is mert engem is csak a szopás érdekel, és egy nagyobbat (17-19 cm) lenne a legjobb szopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!