Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Közepes vagy kis farkú srácok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közepes vagy kis farkú srácok, titeket inkább felizgat, vonz egy nagy farok, vagy kerülitek, irigylitek, kisebbrendűségi érzést kelt bennetek?

Figyelt kérdés

Nyilván nem „használati” (anatómiai) szempontból kérdezem, hanem hogy felül tudtok emelkedni a méretbeli hátrányotokon, és felizgat a dolog, hogy mekkora van a másiknak, vagy lelohaszt, mert nektek kisebb?

Volt már, akinek emiatt nem működött egy kapcsolata, mert túl kicsinek érezte magát a másik mellett?

Full melegek is válaszolthatnak, a korotokat is adjátok meg.

2020. szept. 14. 14:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
#10 Szóval szerinted a pénisz méret határozza meg hogy egy pasi mennyire férfias?
2020. szept. 15. 11:04
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 12 cm, ráadásul eléggé vékony. A páromé 18 cm és vastag, lankadtan van nagyjából akkora, mint amennyit az enyém mereven "tud". Én nagyon szeretem, borzasztó izgató már csak kézbe venni is és játszani vele, a "komolyabb" dolgokról nem is beszélve. Kisebbrendűségi érzést pedig egyáltalán nem okoz, sőt, inkább büszke vagyok rá (pl. öltözőben), hogy az én páromé ekkora. :)
2020. szept. 15. 13:46
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ha a párodé nagyobb az más. Ha nekem lenne egy pasim akinek 18 cm a farka, egy picit biztos irigy lennék, de amúgy nagyon örülnék neki. Imádnám hogy egy ekkora péniszt szophatok rendszeresen, és játszhatok vele. Szóval szerintem is nagyon jól jártál vele. :D 3-as voltam.
2020. szept. 15. 14:12
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
#12 És amúgy a párod hogyan viszonyul ahhoz hogy a tiéd ennyivel kisebb? Nem szokott miatta viccből, vagy játékból cikizni, esetleg fitogtatni hogy az övé sokkal nagyobb? :D
2020. szept. 15. 14:36
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem kimondottan izgat ha nagyobb farkat latok igaz en nem vagyok valami topp mertet 14 cm :) . Eddig egy pasihoz volt szerencsem, de o kisseb volt tolem... Igazabol az is tetszet mert en hoztam izgalomba es en segitettem a csucsra. De a nagyobbakak jobban tetszenek :D meg meg ha a hegye takarasban van az sokkal jobban izgat, nekem nagyon gusztusosak azok a farkak amiknek nincs ki a makjuk ...
2020. szept. 17. 15:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Aktív vagyok. Sok olyan volt már hogy a passzívnak 20cm vagy felette volt. Izgató megfogni de nem irigylem mert a passzívak nagyrésze csak álmodik a nagyról de nem bírja.
2020. szept. 19. 11:50
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

17 csak szavazni akartam,de a válaszom D. Ernyedten fele akkora,ha még víz is éri harmada. Néha kifejezetten xar érzés a nudista strandon,vagy az öltözőben egy egy hatalmasat látni.

De ha randin derül ki, annyira izgató érzés.

Egyébként minnél kisebb kukaca van egy srácnak annál jobban tetszik.

40

2020. szept. 19. 13:12
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#17 Nálam pont fordítva van. Minél nagyobb kukaca van egy pasinak annál jobban tetszik. Ha választhatnék mekkora legyen neki akkor olyan 17-18 cm lenne az ideális hosszútávra. Ez nem kicsi, nem is hatalmas, de jóval nagyobb mint az én 14 centisem.
2020. szept. 19. 13:22
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretem ha nagyobb, a saját mèretem jó belém. Amugy teljesen mindegy a méret, a kinézet a fontos számomra.
2020. szept. 20. 13:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Régi vágyam egy nagy farok megfogása, verni, stb:)
2020. okt. 1. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!