Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, van olyan köztetek aki nem tervezte kipróbálni fiúkkal a szexet de váratlanul adódott rá lehetősége és belement?
Olyanra gondolok, hogy nem is gondoltatok soha a szexre fiúkkal de egyszer egy olyan helyzetbe kerültetek, hogy nem utasítottátok el a közeledést vagy akár részegek voltatok.
Ha igen, hogyan történt? Hol?
És ti milyen szerepben voltatok?
És miket próbáltatok ki?
Én 17 voltam. Egy buliban valahogy én maradtam utolsónak már nem túl szomjasan. Segítettem kicsit a házigazda srácnak pakolni,aztán indulni készültem.
Ő akkor megkérdezte,nincs-e kedvem hozzá,hogy kipróbálja velem,milyen egy fiúval orálozni.
Én -hála az alkoholnak- nem gondolkodtam sokat,bár erősen ledöbbentett a kérdés.
Megmarkolta a farkam,ledöntött az ágyára és lehúzta térdig a cuccom.
Annyira fergetegesen jó volt,hogy el nem lehet mondani.
Miután telelőttem a száját,egyszerűen muszáj volt viszonoznom. Az sem volt rossz... Sőt.
Semmi több nem történt köztünk később,sajnos.
A hajlam megmaradt nálam,néhányszor ki is sikerült élnem azóta.
Most 47 vagyok és nős,nincs lehetőségem ismerkedni,pedig tudnám értékelni egy pesti fiú társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!