Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként ki volt először azonos neművel?
Figyelt kérdés
Hogy történt? Megbántátok?2020. szept. 10. 16:58
21/30 anonim válasza:
13 évesen táborban leszoptuk egymást,nagyon jó volt! :3
22/30 anonim válasza:
Atdugtam a farkamat egy lyukas wc ben, szájjal leapoltak
24/30 anonim válasza:
17 evesen taborba törtent meg egy haverommal. jatekbol verekedtünk az agyon es elöbb en izgultam fel aztan ö es rafeküdtem aztan a fenekehez nyomtam a kemeny farkam ö meg nem ellenkezett igy par masodperc alatt elmentem a boxerembe. aztan kerdezte hogy ö is kiprobalhatja e en meg igent mondtam így ö is ram feküdt es kb 1 perc alatt elelvezett.bar nekem kicsit lejjebb is huzta a boxerem. azota se volt ilyen es nem is beszeltünk rola többet
27/30 anonim válasza:
Ha a közös maszti annak vehető...
28/30 anonim válasza:
Nekem is azonos neművel volt az első, nem bántam meg. (28/F)
29/30 anonim válasza:
12 évesen egy másik lánnyal csókolóztam, aztán 16 évesen egy velem egyidős csajjal ugyancsak "találkozgattam". Na jó, orálig eljutottunk, de csak barátság extrákkal, vagy tiniszerelem, nem is tudom minek nevezzem. 17 voltam, amikor először fiúval kerültem közelségbe. Aztán vissza is kanyarodtam újabb pár évre a csajokhoz, feledhető élmény volt a srác.
30/30 anonim válasza:
Ha a szopás is ér, akkor én például.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!