Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként ki volt először azonos neművel?
19 évesen volt osztálytársammal voltunk külföldi gyakorlaton. Barátnőt nem sikerült szereznünk (bénák voltunk), így néhányszor kipróbáltuk egymással.
Utólag visszagondolva nem örülök neki, hogy megtettük, azóta nem is voltam azonos neművel, de nem is vágyom rá.
16 voltam mikor a faterom egyik haverja rám mozdult!
Szenzációs volt, talán a leg leg!!
17 évesen kollégiumban egy este az ágyszomszédom átnyúlt a paplan alatt és elkezdett játszani velem. Én is viszonoztam és elélvezett a markomban. Ezt elég gyakran megismételtük. Aztán később már szoptuk is egymást. Azóta is nagyon szeretek fiúkkal is játszani. Így indult. Aztán 21 évesen veszítettem el lánnyal a szüzességemet. Azóta tartom biszexnek magamat.
60/F
Én. Sokszor, 19 évesen és nem bántam meg :)
Akkor már volt osztálytársammal történt a dolog, aki előtte 4 éven át tetszett a középsuliban. Alig járt lány a suliban (műszaki szakközépiskola lévén..) és az osztályunk is csak fiúkból állt. Úgyhogy ez valahogy így kialakult emiatt, de főként mindig is a lányok tetszettek, de sosem volt elég önbizlamam. Aztán egyszer a érettségi után rámírt a volt osztálytársam, hogy szoptak-e már le, mert ha nem, akkor ő megtenné nekem. Megállt bennem az ütő és pár nappal későbbre meg is beszéltünk egy talit. Istenien csinálta, nagyon jó volt, hogy megtörtént vele. Aztán és is szerettem volna kipróbálni rajta. Nagyon sokszor összejártunk még ilyen alkalmakra és rendszeresen meg is dughattam :) Aztán megszakadt a kapcsolat és később lett barátnőm, majd azóta feleségem :) Pár éve ismét elkezdtünk beszélgetni és a feleségemnek is bemutattam őt, akinek előtte meséltem a régi kalandjainkról :)
33/F
Szintén. A szomszédommal, vertük ki egymásnak, nem igazán tudtuk, hogy mit csinálunk, de jó volt.
Nem bántam meg, inkább azt, hogy nem mertem tovább menni egy pasival sem, mert alapvetően vágyok rá. Most nős vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!