Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugtatok már meg valakit táborban? Akárhol
Figyelt kérdés
Fiu lannyal. Fiu fiuval. Koszi a Valaszt2020. aug. 27. 17:56
2/9 anonim válasza:
Nem, csak fesztiválon, bár az nem tábor, de attól még jó volt :)
4/9 anonim válasza:
Hát nekem sátorozásnál majdnem sikerült meghúznom egy lányt.Anyámnak van egy barátnője,ők és mi mentünk el sátorozni és anyám barátnőjének a fia lány barátját sikerült majdnem,egy sátorban aludtunk,nagyon szexi volt,szerintem ő is akarta mert nagyon nézett este ott lent is és nekem errekcióm lett aztán inkább bebújtam a hálózsákba.Olyan 2:30 körül arra ébredtem,hogy húzza le rólam a hálózsákot és már a gyatyát rácibálta volna le rólam amikor felébredtem,azóta is nagyon sajnálom,hogy nem tettem meg
6/9 anonim válasza:
Táborban veszítettem el 18 évesen.F
7/9 Kingroyal válasza:
Én egy iskolai kiránduláson 2 hetet voltunk erdélyben. na ott volt egy lány, akivel majdnem minden este. azóta is tartjuk ezt a “jó szokásunkat” csak persze ritkábban. de ez olyasmi mint egy barátság extrákkal
8/9 anonim válasza:
Engem már dugtak meg táborban is meg fesztiválon is.
Táborban egy srác dugott, a fesztiválon meg 2 srác.
19/F
9/9 anonim válasza:
#8-as elmeséled hogy volt a fesztiválon a két sráccal :)?
izgat a gondolat hogy én is kipróbáljam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!