Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti már dugtatok ketten egyszerre egy lányt?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt? Nem zavart a másik farok?2020. máj. 10. 09:13
1/15 anonim válasza:
Volt benne részem. Még egy lyukban is voltunk egyszerre ketten, szóval nem zavart a másik farok. Még izgatott is valamilyen szinten. Szép nagy volt. A szex meg csodálatos volt!
2/15 anonim válasza:
Biszex alapon.Mindenki,mindenkivel.Nem zavart sőt.....
Nagy élvezet.
4/15 anonim válasza:
Még nem, de szívesen részt vennék ilyenben.
27F
5/15 anonim válasza:
Pont 2 napja volt az első ilyen. Kicsit zavarban voltam, de a csaj nagyon profin kezelt bennünket. Baromi izgato volt, lesz még máskor is ilyen.
6/15 Bacardiboykvar válasza:
Volt benne részem, többször is, nekem mivel enyhén bi pasi vagyok, nem volt gondom a másik sráccal nyilván.....
8/15 anonim válasza:
Nem sajna de kipróbalnám egyszer!
9/15 Synesztro válasza:
32/F igen megvolt, mind2 felállás, vagyis az egy elöl, egy hátul, és a 2en egy lukban is. Mind2 en full, 100%os heterók vagyunk, de minket egyáltalán nem zavar. Mind a mai napig tolunk 3ast, ha mindenkinek kedve van hozzá, a csajok közül is, akkor párcserés 4est. Mi nagyon elvagyunk vele. Sajna a rohadt munka meg a távolság miatt, (nem egy helyen lakunk 100km) csak ritkán ugrik össze egy kerti party ittalvásosan, amikor estefelé, már mindenkinek csak ezen jár az esze, de amikor sikerál, akkor nagyon ajánlom megfelelő partnerrel mindenkinek.;D
10/15 anonim válasza:
Soha, és el sem tudom képzelni, hogy kipróbáljam. Nekem a szex csak a NŐI testről szól, egy férfival egy ágyban nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!