Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » El tudnátok képzelni azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnátok képzelni azt hogy olyannal legyetek együtt,aki kívül fiú,belül csaj? Sajnos fiútestbe születtem lány létemre. Hormonkezelés és operáció nem volt.

Figyelt kérdés

A testem sem egyértelmüleg pasi test,hosszú,formás lábaim vannak,a karjaim szintén ilyenek.

Magas vékony (kb. 183 cm) 69 kg "srác" vagyok,vállig érő festett,világosbarna hullámos hajam van,illetve zöld szemeim vannak.

Ráaádásul latex,lakk és egyéb fényes testrefeszülős sexis ruceekért vagyok oda nagyon.

Teljesen el vagyok keseredve hogy így alakult az életem,ráadásul itthon nem is tudják a titkomat.

Szerintem összeomlanának,mivel eléggé konzervatív családban élek vidéken.

Viszont ha minden jól megy,hamarosan felköltözöm BP-re albérletbe,ott már szabadabb lehetek sokkal.

Rosszindulatú gúnyolódók és trollok kíméljenek légyszives!

Köszikeee.

#lakk #latex #catsuit #fiútestben élő lány
2020. aug. 27. 16:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki mást szeret, léteznek érzékenyebb férfiak és keményebbek, ugyanez nőknél. Öltözködés pedig ahány ember annyi szokás, szakadt farmertől, kezdve elegáns ruhákig. A nem genetika, nem tudsz rajta változtatni, de el lehet fogadni és kihozni belőle a maximumot. Mondhatnám én is, hogy kívül férfi vagyok, belül viszont kutya, mert szeretek meztelenül négykézláb szaladgálni és ugatni. Ettől kutya leszek? Nem, ugyanúgy férfi, aki úgy csinál mintha kutya lenne. Javaslom neked Ben Shapiro interjúit ezzel a témával kapcsolatban, segít elfogadni a nemed.
2020. aug. 27. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretted volna egészségügy témába írni, mehetett volna ezotériába is.

11: +1

2020. aug. 27. 18:39
 13/16 anonim ***** válasza:
12%

Ne törődj senkivel.Éld az életed ahogy akarod.A szüleidnek nem kell

tudnia.Amúgy csinos lehetsz abban a latex cuccban,

2020. aug. 27. 20:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen ilyen rucim,mert itthon nem tudják és nem is tolerálnák,de ha lelépek itthonról tuti lesz.
2020. aug. 27. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha elég lányosnak tűnsz, akkor igen. :) 33/F
2020. okt. 16. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nna és kikre gerjedsz? Nőként kiteljesedve férfiakhoz dörgölőznél?
szept. 30. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!