Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » El tudnátok képzelni azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnátok képzelni azt hogy olyannal legyetek együtt,aki kívül fiú,belül csaj? Sajnos fiútestbe születtem lány létemre. Hormonkezelés és operáció nem volt.

Figyelt kérdés

A testem sem egyértelmüleg pasi test,hosszú,formás lábaim vannak,a karjaim szintén ilyenek.

Magas vékony (kb. 183 cm) 69 kg "srác" vagyok,vállig érő festett,világosbarna hullámos hajam van,illetve zöld szemeim vannak.

Ráaádásul latex,lakk és egyéb fényes testrefeszülős sexis ruceekért vagyok oda nagyon.

Teljesen el vagyok keseredve hogy így alakult az életem,ráadásul itthon nem is tudják a titkomat.

Szerintem összeomlanának,mivel eléggé konzervatív családban élek vidéken.

Viszont ha minden jól megy,hamarosan felköltözöm BP-re albérletbe,ott már szabadabb lehetek sokkal.

Rosszindulatú gúnyolódók és trollok kíméljenek légyszives!

Köszikeee.

#lakk #latex #catsuit #fiútestben élő lány
2020. aug. 27. 16:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nem
2020. aug. 27. 16:25
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

A helyedben én...

Felköltöztem pestre. Egy cicit csináltatnék. B-s vagy C-s méret. Kérnék egy hormonkezelést és a pénisz meghagyatnám. Keresztnevet váltanék Andrásról Adriennre. Társkeresőn keresnék egy mocsok gazdag biszex pasit, és feleségül mennék hozzá, és happy minden.

2020. aug. 27. 16:27
 3/16 A kérdező kommentje:

2: Köszikee :)))

A felköltözés BP-re hamarosan meglesz.

2020. aug. 27. 16:28
 4/16 A kérdező kommentje:

2/3: Még annyit hogy a hormonkezelés csak akkor lehetséges,ha pszichológus és pszichiáter erről kiállít egy igazolást hogy én belül lány vagyok.

Ezután jöhet a hormonkezelés és a nemváltás,de ezt sajnos a mocsok politika megtiltotta nemrég :(((((((

2020. aug. 27. 16:37
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon helyesen tiltotta meg, hiszen beteg vagy.
2020. aug. 27. 16:42
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Egy meleg vagy biszex pasi részéről minden további nélkül, vannak akik szeretik a nőies passzívokat. Bp-n annyira nem kell "titkolózni", itt nem nagyon foglalkoznak vele a tömegben (bár ha látszik hogy ffi vagy és nőies ruhákban mászkálsz attól még lesz 1-1 megjegyzés a hátad mögött és focimeccsek, jobboldali rendezvények, koncertek közelébe se mászkálj). S jóval több meleg van aki vállalja is, szóval találni fogsz partnereket.
2020. aug. 27. 16:46
 7/16 A kérdező kommentje:

5: Ez nem betegség,ezt transzneműségnek hívják,vagyis az ellenkező nem él a másik nem testében.

Örülj hogy te nem ebben a cipőben jársz és nem kell titkolóznod és szenvedned emiatt.

A mocsok politikusoknak ebben nem szbadna beleszólniuk.

2020. aug. 27. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

7

Sok mindenbe nem kellene beleszólniuk, de ez már nem így megy.

2020. aug. 27. 16:53
 9/16 anonim ***** válasza:
94%
Mit értesz azalatt, hogy belül csaj vagy? Miben mások a nők, mint a férfiak?
2020. aug. 27. 16:53
 10/16 A kérdező kommentje:
9: A lelkem sokkal érzékenyebb mint bármelyik pasinak,a sexys testrefeszülős fényes ruceek jönnek be,ilyesmik,és alapvetően tudom hogy nő vagyok belül.
2020. aug. 27. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!