Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is olyan, hogy totál beizgul ha rágondol, hogy egy férfi úgy nyúl hozzájuk mondjuk megmarkol ott lent, vagy én markolnám meg, esetleg orál, de undorodik az anál szextők férfival?
Figyelt kérdés
24-éves férfi vagyok, és még egy csókon kívül nem volt más tapasztalatom a saját nememmel, csak lányokkal.2020. aug. 21. 04:43
1/7 anonim válasza:
Persze, főleg ha férfias pasiról van szó.
2/7 anonim válasza:
Letezik anal nelkul is egyutt let, csak talalni kell olyan partnert akinek nem fontos
3/7 anonim válasza:
Igen, a tapizás, simogatás beindít engem is.
4/7 anonim válasza:
Engem már a gondolat beindít, ha arra gondolok, hogy egy másik férfivel simogatjuk egymást, megfogjuk egymás farkát, és esetleg smárolunk is közben.
5/7 anonim válasza:
Én nem undorodom az análtól, csak simán nem izgat. Viszont a markolászás nagyon bejönne, utána ki is verni egymásnak.
7/7 anonim válasza:
Énis sokszor gondolok erre, de még nem próbáltam. Bár ha valaki egyszer belevinne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!