Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, ti szexeltetek már hármasban két fiúval bármilyen szerepben? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Milyen érzés hármasban szexelni több fiúval?
Te milyen szerepben voltál? És miket csináltál?
Jó érzés volt? Megérte kipróbálni?
2020. aug. 9. 14:12
1/10 anonim válasza:
Még nem, de egyszer kipróbálnám, milyen középen lenni.
2/10 anonim válasza:
egyszer kiprobáltam,,es nem bántam meg,nagyon izgalams ..levetköztunk es volt minden közös maszti oral aztan egyik du-gott masikat szo.ptam,,hatalmasat élveztunk..probáld ki
3/10 A kérdező kommentje:
#2-es hogyan dugott?:)
2020. aug. 9. 14:30
4/10 anonim válasza:
Igen,ugyanaz volt mint a 2 es nél
5/10 anonim válasza:
Ha gloryholeban mindkét lyukban használva voltam, az ér?
Egyébként többször voltam már, mindig középen, mesélhetek, ha akarod
6/10 anonim válasza:
Én voltam, jó volt. Térdeltem a két pasi előtt, egyiküket szoptam (vagy időnként dugta a szám :)), míg másik fenekemet dugta. :)
7/10 A kérdező kommentje:
#6-os mesélsz bővebben is :)?
2020. aug. 10. 10:34
8/10 NNNándi válasza:
Én is voltam harmadik. Volt minden mindenkivel. Orál anál szendvics. Sajnos csak egyszer volt.
9/10 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen alkalmam.
Mindenki szopott mindenkit, illetve kivertük egymásnak.
A szexhaverommal huszonévesek voltunk és egy szexi negyvenes pasival jöttünk össze. Mi ketten meg is dugtuk őt, egyszerre is. Az nem volt annyira jó mint gondoltam előtte, mert valamelyikünk mindig kicsúszott belőle. :)
Nagyon élveztük azt a közös hétvégét, de nem volt folytatása.
10/10 sipekilaci válasza:
Hatan - 3 fiú, 3 lány gruppeneztünk, kezdetben teljesen hetero alapon. Párcsere, gabalyodás. Aztán a lányok leszbizni kezdtek mi meg néztük. Aztán megkérdezték, hogy mi miért nem csináljuk egymással. Nekem volt a legtöbb pasis tapasztalatom, először leszoptam mindkét srácot, aztán ők engem, meg egymást. Utána már volt minden mindenkivel. Szendvicsben is voltunk, minden variációban. Igazából nem tudom mi ezen a rendkívüli. A csajok szopnak minket, most akkor mi is egymást. Szoktuk fenékbe dugni a csajokat. Most akkor egymást is. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!