Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisexként élhetek boldog tartós (házas) kapcsolatban nővel, aki estleg gyereket is szeretne, de elfogadná hogy néha férfiakkal sexelek, maszturbálok? F
21-es.
Nos én úgy gondolom, hogy szubjektivitás van. Ki mit tart fontosnak, az lesz az ő egyéni igazsága és nem is baj, ha kiéli. Kivéve ha a másik félre negatív hatással van. Tegyen mindenki azt, amit akar, de ne ártson senkinek. Ha az asszonynak belefér, hogy monjuk prostituálthoz járjon, vagy más férfiak farkát szopogassa, akkor oké. Megtagadhatjuk emberi létünket, ha csak az önző vágyaink irányítanak. Mindenki keressen olyan párt magának, ha mindenképp akar párkapcsolatot, ahol elnézik ezeket a dolgokat, sőt támogatják egymást benne, tehát egy hullámhosszon vannak. A megcsalás még mindig jobb, mint a hazugság, de ha a kettő kéz a kézben jár, az a legrosszabb.
Pont így, ahogy írod, én benne lennék.
A bi férfiak izgatnak. Nővel én is csak szexet tudok elképzeli, kapcsolatot nem. Családot is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!