Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bisexként élhetek boldog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bisexként élhetek boldog tartós (házas) kapcsolatban nővel, aki estleg gyereket is szeretne, de elfogadná hogy néha férfiakkal sexelek, maszturbálok? F

Figyelt kérdés
Engem a nők minden téren érdekelnek, a férfiak csak sexuálisan!

2020. aug. 6. 19:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%
ad #18 : Nincs hierarchia a testi vágyak és az adott társadalomra leginkább jellemző erkölcsi nézet között, ezek mellérendelt kategóriák. Az ember szabad akaratából dönti el, hogy adott esetben mit tekint magára nézve fontosabbnak. Ahol az intézményesült prostitúció beépült a társadalomba, vagyis a társadalom kvázi elfogadja, hogy bizonyos igények jelentkezésekor azoknak a kielégítési módját is elfogadja. 100 évvel ezelőtt szinte természetes volt, hogy házasemberek bordélyba vagy magán prostituáltakhoz jártak, ezért őket senki nem ítélte el, még a feleségük sem és ettől még a házasság is működött a maga módján.
2020. aug. 8. 12:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

21-es.

Nos én úgy gondolom, hogy szubjektivitás van. Ki mit tart fontosnak, az lesz az ő egyéni igazsága és nem is baj, ha kiéli. Kivéve ha a másik félre negatív hatással van. Tegyen mindenki azt, amit akar, de ne ártson senkinek. Ha az asszonynak belefér, hogy monjuk prostituálthoz járjon, vagy más férfiak farkát szopogassa, akkor oké. Megtagadhatjuk emberi létünket, ha csak az önző vágyaink irányítanak. Mindenki keressen olyan párt magának, ha mindenképp akar párkapcsolatot, ahol elnézik ezeket a dolgokat, sőt támogatják egymást benne, tehát egy hullámhosszon vannak. A megcsalás még mindig jobb, mint a hazugság, de ha a kettő kéz a kézben jár, az a legrosszabb.

2020. aug. 8. 13:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Pont így, ahogy írod, én benne lennék.

A bi férfiak izgatnak. Nővel én is csak szexet tudok elképzeli, kapcsolatot nem. Családot is szeretnék.

2022. jan. 26. 15:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha őszintén megmondod ezt neki és ő erre rábólint, akkor persze, hogy élhetsz boldogoan. Ő is modja meg ha neki nem oké, és ne bólintson rá, csak azért, hogy neked jó legyen. Ha pedig neki nem jó, akkor te ezt tartsd tiszteletben.
2022. máj. 14. 11:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Hogy itt mennyi tökéletes ember van.....
2022. máj. 14. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!