Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tennétek egy ilyen titok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy ilyen titok kiderülése után?

Figyelt kérdés
Barátommal 4,5 éve vagyunk egy pár, jövő nyárra tervezzük az esküvőnket. Nagyon jó a kapcsolatunk, boldog vagyok mellette, mindent megad nekem (nem anyagilag!). De, van neki egy legjobb barátja, akit 24 éve, 5 éves kora óta ismer és azóta jóban vannak. Nagyon sok közös programot csinálnak, edzeni is együtt szoktak, sokat segít a páromnak a felkészülésben (testépítő, decemberi versenyre készül). Neki is van egyébként barátnője. Kiderült azonban, hogy a 2 fiú szokott egymással szexelni is, mindkét felállásban. Barátom eddig semmi jelét nem adta, hogy nemcsak a lányokhoz vonzódik, teljesen értetlenül állok a történtek előtt. Egy alkalommal hármasoztunk még régebben (nem ez a fiú volt a harmadik), ott sem foglalkozott a fiúval. Fogalmam sincs mit tegyek, egyáltalán ezt ennyi idő után hogy fogadjam el.
2020. aug. 2. 09:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Heteró vagyok, 2 hosszú kapcsolattal a hátam mögött, úgy, hogy mind a két párom bi volt. Az elsőnél még félve kérdeztem, hogy de akkor mi lesz a másik nemmel, ha csak velem lesz, és erre mondta, hogy mikor kapcsolatban van, akkor úgyis csak az az egy ember érdekli. A második kapcsolatnál már nem hoztam fel ilyen kérdéseket, de nem is kellett. Egyik kapcsolatnak sem a hűtlenség vetett véget.

Érdekes módón olyan eset is volt (kettő), hogy alakultak a dolgok, és a lány egy adott ponton kijelentette, hogy ha hosszú távra tervezek, akkor számoljak azzal, hogy ő mással is szeretne lefeküdni nem csak velem. A két lány közül az egyik bi volt, a másik heteró. Tehát akkor még mindig igaz, hogy ha vki bi, akkor automatikusan megcsaló is?

2020. aug. 2. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!