Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek egy ilyen titok kiderülése után?
Figyelt kérdés
Barátommal 4,5 éve vagyunk egy pár, jövő nyárra tervezzük az esküvőnket. Nagyon jó a kapcsolatunk, boldog vagyok mellette, mindent megad nekem (nem anyagilag!). De, van neki egy legjobb barátja, akit 24 éve, 5 éves kora óta ismer és azóta jóban vannak. Nagyon sok közös programot csinálnak, edzeni is együtt szoktak, sokat segít a páromnak a felkészülésben (testépítő, decemberi versenyre készül). Neki is van egyébként barátnője. Kiderült azonban, hogy a 2 fiú szokott egymással szexelni is, mindkét felállásban. Barátom eddig semmi jelét nem adta, hogy nemcsak a lányokhoz vonzódik, teljesen értetlenül állok a történtek előtt. Egy alkalommal hármasoztunk még régebben (nem ez a fiú volt a harmadik), ott sem foglalkozott a fiúval. Fogalmam sincs mit tegyek, egyáltalán ezt ennyi idő után hogy fogadjam el.
Lényegében megcsalt a barátod. Én nem terveznék vele a továbbiakban esküvőt.
2020. aug. 2. 09:33
2/11 A kérdező kommentje:
Azon túl tudnék lépni, a bajom, hogy nem egyszeri alkalom, legjobb barátjával, azonos neművel tette.
2020. aug. 2. 09:34
3/11 anonim válasza:
Ha szereted őt és ő is téged, talán érdemes lenne egy nagy levegőt venni és elfogadni, hogy ő biszex és mindig is kívánni fogja a szexet férfiakkal is. Ettől még élhettek boldogan.
2020. aug. 2. 09:43
4/11 anonim válasza:
Ne mások döntsenek helyetted. A te lelkedben ami van azalapján kell döntened.
2020. aug. 2. 10:08
5/11 anonim válasza:
#3-as, attól hogy biszex és a saját nemével szexelt, ugyanúgy megcsalt a jövendőbelijét. A saját nemmel való szex nem mentség semmi alól.
Egy komoly és kemény beszélgetést kéne lefolytatni, kérdező... Hisz már kopogtat az esküvő is, le kéne tisztázni a dolgokat.
2020. aug. 2. 11:01
6/11 anonim válasza:
Márpedig ha bi, akkor mindig kelleni fog neki a farok is.
Megszokod vagy megszöksz.
2020. aug. 2. 11:12
7/11 anonim válasza:
Mi a bánat #6os????? Az hogy bi, nem azt jelenti, hogy hú, akkor kell neki a farok is, amikor kapcsolatban van egy nővel, hanem azt, hogy vonzódik mind a két nemhez. A hűség nincs összefüggésben a szexualitással.
2020. aug. 2. 11:19
8/11 anonim válasza:
#6 vagyok
Pedig én direkt ettem fel régebben egy kérdést ezzel kapcsolatban, és a válaszokból az jött le, hogy aki bi, az nem marad meg egy nem mellett. Sajnálom.
2020. aug. 2. 11:23
9/11 anonim válasza:
Én azt sajnálom, hogy ilyen idióta következtetéseket vonsz le... Hányan is válaszolhattak? Lássuk nagyon jó esetben is 15-en. Írt mindenki mindenféle tapasztalatot.
Ettől még simán vannak olyan emberek, aki párkapcsolatban vannak, és nem kívánnak más embert (nemtől függetlenül!). Aki bi és megcsalja a párját egy saját neművel, az ugyanúgy megcsalhatja nem azonos neművel is... A hűségesség a kérdés.
2020. aug. 2. 11:26
10/11 anonim válasza:
Ha te is bi vagy, köszönöm a válaszod, árnyalja a képet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!