Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat mások farka? Biszex lennék?
Figyelt kérdés
Sokszor van bennem, hogy elképzelem mekkora 1-1 számomra szimpi srác farka. Hogy mennyit élvezhet, stb. Ez bi hajlam lenne?2020. júl. 30. 11:13
1/9 anonim válasza:
Talán biszex, de nincs semmi baj ezzel. Én is megnézem néha másokét, meg ők is az enyémet
20F
2/9 anonim válasza:
Igen bi hajlam, de amíg nem kezd el vonzani a péló addig fölösleges vele foglalkozni. Minden hetero srác nézegeti a másikét a zuhanyzóba is. Ez alap szinte..
3/9 anonim válasza:
Mivel szexuálisan beindítja a fantáziád, így valószínűleg biszex vagy. Éld meg a vágyaid. :)
4/9 anonim válasza:
Enyhe biszex... talán...
De szeritnem a Bi, heteró, és Meleg kifejezések helyett létezi kegy skála a szexualitás jellemzésére, sokkal kézenfekvőbb.
Én is keresek oylat, akivel barátkozhatok, és nézegethetjük egymást, de sajna nem sok jelentkező van.
27F
5/9 anonim válasza:
Nem szabad (szerintem) beskatulyázni magad. Amihez te vonzódsz, azt csináld!... (mármint nyilván nem pedofília, erőszak stb) De amúgy senkinek semmi köze hozzá... Én amúgy max a smároláshoz vonzódom, de nem vagyunk egyformák
7/9 anonim válasza:
Ha fel is izgulsz, megfognad akkor igen.
8/9 anonim válasza:
Enyhén biszex vagy, egyértelmű. Vállald önmagad és békélj meg vele, felesleges harcolni saját magaddal.
9/9 anonim válasza:
Így ennyi alapján ez akár az egód is lehet, nem csak biszex hajlam. Százával vannak, akik azért nézik mások farkát, mert megnyugtatja őket, hogy a sajátjuk nagyobb, szebb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!