Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, kertetek mar meg fiu haverotokat mondjuk reszegen buliban hogy segitsen levenni a nadragotokat mert olyan sokat ittatok hogy nem ment?
Nem, ittam már magam mattrészegre, de akkor is le tudom venni a nadrágot (mástnem oldalra zuhanok közben), ne nyúlkáljon ott nekem senki (max. csaj).
Olyan már volt, hogy havert vetkőztettünk (alsónadrágig) koliban, de nem pisilés miatt, hanem hogy bevonszoljuk valahogy a tus alá annyira készen volt.
Nekem egyszer egy jó haverom, kért meg a Volt fesztiválon hogy segítsek neki le vetkőzni meztelenre.
-Vissza kérdeztem, teljesen?
-Persze úgy szoktam aludni.
Nyilván le vetkőztettem a sátorba.
Részeg volt ő is nyilván és közbe mondogatta, hogy sz*pj le, sz*pd ki a farkam. Közben simogatta a farkát.
Nyilván kaptam az alkalmon, mindig is tetszett a srác. Tele lőtte a számat, annyit mondott hogy “ez most k*rva jól esett” aztán elaludt jó mélyen. Utána még lenyalogattam a talpát mert miért ne.😄
Másnap nem emlékezett semmire.
Soha többet nem is volt ilyen.
Szóval ha valaki kéri hogy segíts neki valamibe, akkor segíts neki hátha lesz több is.😜
19 Fiú
Vetkőztettem le részeg havert,pisilni is segítettem már.Velem egyszer fordult elő hasonló,kissé rosszul lettem a piától és haverom segített zuhany alá "vinni".
Szerintem az ilyen szituk nem véletlenek (mármint ha megkéri valaki a haverját hogy segítsen),azt gondolom hogy teljesen tudatos,azért hogy valami történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!