Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises, hetero férfiként már volt akiben fölmerült hogy milyen lehet egy másik férfi/fiú lábát megfogni, masszírozni?
Nekem inkább olyan gondolataim vannak, hogy egy másik srác kényeztesse az én lábaimat.
Mivel szeretem ha masszírozzák, nyalogatjág a talpamat, így ha lenne egy ilyen vágyakkal rendelkezô ismerôsöm, mindketten jól járnánk. Bár eddig csak lánnyokkal volt kapcsolatom, de úgy gondolom ennyi simán beleférne.
Nekem is nagyon hasonló gondolataim vannak, mint az előző kommentelőnek: vajon milyen érzés lenne, ha valaki az én meztelen lábaim kényeztetné? Én időről-időre szoktam csinálni magamnak, amikor épp vonzóaknak látom őket.
Így kell őket elképzelni, nekem leginkább a talpaim szoktak tetszeni:
Nagyon ritkán előfordul, hogy egy fiúnak szép és kifejezetten lányos a lába. Olyankor nem tagadom, szívesen csinálnék vele olyasmiket, mint amiket egy lány lábával.
Csak hát sajnos nagyon kevés a lányos lábú fiú, pedig izgalmas dolog ez. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!