Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok részt vennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manly kérdése:

Lányok részt vennétek egy hármas biszex akcióban és ha igen, mi lenne a felállás ?

Figyelt kérdés
Mit csinálnátok szívesen ?

2020. júl. 21. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Ha benne is lennék egy ilyenben akkor a felálás úgy lenne hogy 1férfi 2 lány azonban a felálásokba a lányok nem csokoloznak nem csokolnak pinát a lányok csak a pasival szexelnek a lányok nem szexelnek nem éritkeznek egymásal csak a pasival és kerülik az egymás szexuális éritését a lányok csak a pasival éritkeznek szexuálisan
2020. júl. 21. 15:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem biszex lenne.
2020. júl. 21. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban 2 fiú+én úgy hogy természetesen a fiúk is foglalkoznak egymással, orál, dugás bármi. Szerintem nagyon izgató két helyes/szép férfi együtt.

De a 2 lány+1 fiú is érdekes lenne, abban is benne lennék, de mivel csak “enyhén” vagyok biszex ezért lánnyal csak az ilyen előjátékig mennék szerintem. Aztán persze ki tudja a pillanat hevében hogy alakulna. 27L

2020. júl. 25. 14:12
 4/5 Liloka1234 ***** válasza:
100%
Én kipróbálóban több felállásban is de jelenleg a 2 lány és én érdekelne mindenki kényeztet mindenkit ez így egyértelmű biszex vagyok nem voltam még lánnyal de nagyon érdekelne 16L
2020. aug. 3. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Három bi lány..! 49 bi csajszi
2021. dec. 26. 04:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!