Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt biszex élménye?
Figyelt kérdés
Csak az írjon aki érintett a dolgokban. Pár mondatban el mesélhetnéd hogyan alakult a szituáció és hogy milyen élmény volt. Szívesen olvasnám mások tapasztalatait.2020. júl. 19. 17:31
11/15 anonim válasza:
Gondolkoztam. A biszex élmény, ha pasival és nővel vagyok egyszerre. Ha pasiként szopok vagy szopatok az egy homoszexuális kaland, ettől függetloenül lehetek biszexuális.-.- Ha erre lett volna kíváncsi, akkor úgy kérdezi hogy volt e homo kalandod vagy azonos neművel kalandod. De lehet neked van igazad és én értettem félre.
12/15 anonim válasza:
Biszexnek lenni nem azt jelenti hogy adott pillanatban 1 férfival és 1 nővel vagy. Hanem hogy mindkét nem érdekel szexualisan.
Homokost/leszbikust csak a saját neme érdekli szexuálisan.
13/15 anonim válasza:
12
Igen tudom, hogy azt jelenti, ezt mindenki tudja szerintem és én is ugyenezt írtam az előző kommentben.. Nem homokos hanem meleg vagy homoszexuális egyébként. Tehát ha biszex vagy és homoszexuális kalandod van, azt bi élménynek nevezik ezek szerint..
14/15 anonim válasza:
GYK-n innen volt az első, egy szállodában akcióztunk néha, de sajnos abbamaradt. Ami viszont volt, az mind jó volt és vele fedtem fel első ízben magamat.
15/15 A kérdező kommentje:
Nekem még nem volt ilyen élményben részem.
tegnapelőtt 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!