Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kinek volt biszex élménye?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt biszex élménye?

Figyelt kérdés
Csak az írjon aki érintett a dolgokban. Pár mondatban el mesélhetnéd hogyan alakult a szituáció és hogy milyen élmény volt. Szívesen olvasnám mások tapasztalatait.
2020. júl. 19. 17:31
A kérdező szavazást indított:
Jó volt.
Nem volt jó.
Szeretnéd kiprobálni.
Nem szeretnéd kiprobálni.
36 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Strand zuhanyzóban észrevettem, hogy egy srác bámulja a farkam. Akaratlanul is elkezdett felállni, láttam hogy tetszik neki. Végül odajött és leszopott, azóta már elég sokszor engedtem neki, amíg nem lett barátnőm.
2020. júl. 19. 17:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazából egy jobban bejövő pasival jobb lett volna, de így sem volt rossz. Egy (hetero) szerelmi csalódás után gondoltam, kipróbálom. (Nem ekkor kezdett el érdekelni, de ez adott akkora löketet, hogy ne törődjek az aggodalmaimmal.) Chaten megismertem egy pasit, találkoztunk az erdőben, és orálisan kielégítettem. Nem volt rossz. :)
2020. júl. 19. 17:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első volt ilyen szempontból a legmeghatározobb, mert itt jöttem rá hogy vonzódom a lányokhoz is. Koleszban volt hétvégén, még középsuliban, ismertem a lányt edzőteremből, meg bent is sokszor láttam mesztelenül a zuhanyzóban, a teste tetszett de én pl sosem mertem volna magamtól kezdeményezni. Amikor csak ketten voltunk bent és szárítottam a hajam jött oda beszélgetni kicsit, végül már zárták a zuhanyzókat, szóval a szobájában folytattuk a beszélgetést. Lekerült a törölköző rólam, meg róla is. Én nagyon zavarban voltam végig, a végére tudtam elengedni magam, végig ő irányított. Arra jó volt, hogy rájöttem hogy biszex vagyok, de pl párkapcsolatot sosem tudnék elképzelni lánnyal.

22/l

2020. júl. 19. 17:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A privátra reagálva: nem gondolom nagyobb parának az erdőt, mint egy vadidegen házát. Ha valami gebasz van, a nyílt, számomra ismert terepen könnyebben el tudok menekülni, mint mondjuk egy kulcsra zárt házból.
2020. júl. 19. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt és nem volt rossz
2020. júl. 19. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy haverom szopott le. Masztinak indult...
2020. júl. 19. 19:55
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Sok volt.Biszex 3-as is.Ezek nem hiszem,hogy publikusnak kellene lenni.
2020. júl. 19. 21:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy pasi leszopott a kocsimban. Beült, kibontotta a gatyám, lehúzta a bokámig, kicsit simogatta a farkam, majd hátrahúzta a bőrt, az ölembe borult és élvezésig szopott. Le is nyelte.

Sajnos eddig ez volt az egyetlen ilyen élményem, de rohadt jó volt és szívesen megismételném.

26F

2020. júl. 20. 08:53
 9/15 anonim ***** válasza:
17%
Mármint, milyen biszex élmény, hogy fiúval és lánnyal egyszerre? Mert ez jelenti azt, az eddigi válaszolók nem arra válaszoltak, inkább meleg/leszbi élményekre.
2020. júl. 20. 15:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
9 szerintem előbb gondolkozz, aztán beszélj.
2020. júl. 20. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!