Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt biszex élménye?
Nekem az első volt ilyen szempontból a legmeghatározobb, mert itt jöttem rá hogy vonzódom a lányokhoz is. Koleszban volt hétvégén, még középsuliban, ismertem a lányt edzőteremből, meg bent is sokszor láttam mesztelenül a zuhanyzóban, a teste tetszett de én pl sosem mertem volna magamtól kezdeményezni. Amikor csak ketten voltunk bent és szárítottam a hajam jött oda beszélgetni kicsit, végül már zárták a zuhanyzókat, szóval a szobájában folytattuk a beszélgetést. Lekerült a törölköző rólam, meg róla is. Én nagyon zavarban voltam végig, a végére tudtam elengedni magam, végig ő irányított. Arra jó volt, hogy rájöttem hogy biszex vagyok, de pl párkapcsolatot sosem tudnék elképzelni lánnyal.
22/l
Egy pasi leszopott a kocsimban. Beült, kibontotta a gatyám, lehúzta a bokámig, kicsit simogatta a farkam, majd hátrahúzta a bőrt, az ölembe borult és élvezésig szopott. Le is nyelte.
Sajnos eddig ez volt az egyetlen ilyen élményem, de rohadt jó volt és szívesen megismételném.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!