Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk, hány évesek vagytok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk, hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Mióta tudjátok, hogy biszexek vagytok? És hány évesen volt az első? Én mostanság kezdek rájönni, hogy fiúk is bejönnek, de vannak félelemeim bőven a témát illetően. Előre is köszi a normális válaszokat.
2020. júl. 14. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 12 éves korom óta tudom, de csak a huszas éveimben sikerült elfogadnom. Az első kaland is erre az időszakra tehető.
2020. júl. 14. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
24. Mindig természetes volt. 17 évesen volt az első. Nincs mitől félni.
2020. júl. 15. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én 27 vagyok, 25 évesen fogadtam ezt el magamban, de még nem volt fiúval
2020. júl. 16. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 vagyok. Nem voltam pasival, sőt kapcsolatot sem tudnék elkepzelni, de egy közös hoki, szopás, talán a analt azt kipróbálnám 😊
2020. júl. 18. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!