Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a lányoknál, hogy kíváncsiságból kipróbálják más lánnyal?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül szexet, hanem mondjuk csak csókolózást egy lánnyal.2020. júl. 3. 10:09
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem olyan gyakori. En kiprobaltam a csokot es mast is.
3/10 anonim válasza:
Lany kollegiumban elegge sok mindent kiprobaltunk. Van olyan baratnom, akivel a mai napig elcsattan egy-ket csok, az elmult honapban le is fekudtunk. :)
31 N
4/10 anonim válasza:
Én kipróbálnám lánnyal milyen
Csók már volt
5/10 anonim válasza:
Engem mostanában egyre inkább furdal a kíváncsiság hogy milyen lehet, de például kapcsolatot nem tudnék lannyal elképzelni😅
22/L
6/10 anonim válasza:
En probaltam mar par dolgot eggyik baratnommel de a csok a legelvezetesebb szerintem.
7/10 anonim válasza:
Én kipróbálnám, de a kapcsolat,szerelem nem menne,csak a testi dolgok érdekelnének
8/10 anonim válasza:
Szerintem eleg gyakori ami azt illeti.
En is kiprobalnam lannyal, de csak ugy, ha semmikepp nem az ismeretsegi korombe tartozik. Nem tudom, nekem utana fura lenne a szemebe neznem.😄
9/10 anonim válasza:
En is csokoloztam mar par lannyal de nem vagyok biszex csak erdekelt meg fiatalabb koromba
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!