Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lanyok,ki az a no akire azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok,ki az a no akire azt mondanatok hogy egy menetet megerne?

Figyelt kérdés
Kort is irjatok legyszi

2020. júl. 2. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Dua lipa

24

2020. júl. 2. 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Akire én, mint heteroszexuális nő ezt mondanám?
2020. júl. 2. 13:06
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Hülye kérdés ez is.
2020. júl. 2. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
A biszex, vagy leszbikus nők biztos tudnának mondani párat, de a heteroszexuálisak meg egyet sem (heteroszexuális kategóriában írtad ki a kérdést). Pont úgy ahogy a hetero pasik sem tudnának egyetlen férfit sem megnevezni hogy csinálnának vele "bármit" is (ha meg tudnak nevezni valakit akkor meg nem hetero ugyebár).
2020. júl. 2. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:
56%

Most az érdekel, hogy kire szokták ezt mondani a férfiak szerintünk vagy az érdekel, hogy kit du.gnék meg, ha férfi lennék???

Szerintem ezt helyzete válogatja, hogy miért mondják:

1. Brutál jó nőnek tartják, csorog rá a nyáluk, de egymás előtt a pasik be nem vallanák, hogy ennyire oda vannak érte, emiatt úgy tesznek, mintha különösebben nem fogta volna meg őket, nehogy szánalmassá váljanak a másik pasi előtt.

2. Jó nőnek tartják, de nem becsülik sokra, mert szerintük egy rib.anc és ezért beszélnek róla ilyen lekicsinylően.

3. Nem túl szép csajnak tartják, de azért egy kalandot el tudnak vele képzelni.

Én az első kettőre voksolok, ugyanis a férfiak akkor szoktak így leminősíteni valakit, ha kicsi az önbizalmuk és ciki lenne bevallani, hogy oda vannak érte. Miért bántanának egy nem különösebben vonzó nőt? Nyilván vannak dedósok, akiknél még menő egy csúny nőn gúnyolódni, de a férfiak többsége feljebb lép a dedóban és csak azokat piszkálja, aki bejön neki túlságosan is.

Férfiakat hiába is kérdeznél ebben a témában, fogalmuk sincs róla, hogy mit miért csinálnak.:)))

2020. júl. 2. 13:19
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Dua Lipa +1, az a csaj még női szemmel is istennő
2020. júl. 2. 13:23
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Drew Barrymore
2020. júl. 2. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Lana del Rey
2020. júl. 2. 13:29
 9/12 anonim ***** válasza:
12%

Hogy megváltozott az oldal!

Nem csak küllemre hanem értelmezés szempontjából is.

Már a HETERO kategóriába vannak a meleg kérdések, lásd. Épp ez, meg a hármasozás is.

Beteg világban élünk.

2020. júl. 2. 13:41
 10/12 anonim ***** válasza:
30%
én megnéztem ezt a Dua lipàt kíváncsi lettem. ha beutazok a városba innen faluból akkor ott ezerszer jobb csajokat látok F😂
2020. júl. 2. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!