Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok akik vágynak rá, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok akik vágynak rá, de még nem voltak férfival, miért nem?

Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok
2020. jún. 20. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Lusta vagyok. ¯\_(ツ)_/¯ 26F
2020. jún. 20. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
A legtöbben azért mert még nem fogadták el 100%-ig önmagukat és nem mernek ténylegesen lépni és/vagy nincs az adott településen, környezetükben rá lehetőségük.
2020. jún. 20. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Már többször leveleztem ilyen "kezdő" -vel,de kivétel nem volt,mind eltűnt a találkozás előtt.

És úgy,hogy ő döntötte el az időt és a helyet is. Értelmesek voltak,de nagyon bátortalanok, nem írom,hogy gyávák...

Pedig itt Budapesten van mód és lehetőség, csak lépni kell, nem ábrándozni !

2020. jún. 20. 13:03
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as így van, lépni kellene
2020. jún. 20. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem talaltam turelmes aktivot akinek eleg lenne cssk egy (vagy tobb) oral
2020. jún. 20. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs a közelben olyan akivel lehetne. De nagyon kipróbálnám milyen, kiváncsi vagyok.
2020. jún. 20. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a szopást szeretném kipróbálni, csak ahhoz találni kéne egy egészséges pasit. A kor annyira nem számít.

26F

2020. jún. 21. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én esetemben például azért, mert ha vágytam rá, kerestem, akartam nem sikerült, a nőknél sem. Akár szexre, akár komoly kapcsolatra vágytam, legyen szó tinderről, vagy személyesen az ismerfetségi körömből. A siker mindig akkor jött amikor nem is számítottam rá, nem kalkuláltam, csak adta magát a szitu.

Most van egy nő akit egy éve ismerek, és pár hónapja volt egy görbe esténk, akkor az én kezdeményezésemre elcsattant egy csók, de semmi több. Azóta más okból kifolyólag, de nem sűrűn találkoztunk, még tart az ismeretség, de én szeretném ezt tovább vinni és ágyba bújni vele, a folytatásra utaltam finoman érintésekkel, szavakkal de nem láttam válaszreakciót, attól viszont nem zárkózik el, hogy találkozzunk.

A kérdésre visszatérve farkat számomra még ennél is nehezebb találni mert nem járok olyan helyekre, fiúk esetében jobban válogatok, na nem mintha úgy kellene őket levakarni magamról, de ebben az esetben is ugyanaz a helyzet, ami volt az spontán jött, amikor meg céltudatosan akarom akkor sosem jön össze semmi. Pedig úgy örülnék egy helyes srácnak is, aki helyrebillentené a szexualitásával az énképemet, akár rendszeresen is.

2020. jún. 21. 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Mert nyuszika vagy.Félsz,hogy talán rászoksz.Meg,jaj mi lesz,ha megtudják?

Pedig,sokáig nem tudsz küzdeni.Fogad el magad!Szerezz be egy pasit.

2020. jún. 24. 08:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csak nővel voltam eddig de felizgatnak a férfiak is.

Néha néztem ilyen videókat és a passzív szerep izgatott fel, hogy milyen érzés lehet ha meglovagolok valakit vagy ha megdugja a seggem.

De nem mertem még kipróbálni mert attól félek hogy nem fogom élvezni vagy mi van akkor ha az aktív akik kifogok nem figyel rám és fájni fog.

Ezért nem dugattam meg még magam senkivel.

fiatal, szűz, passzív

2020. jún. 26. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!