Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek attól passzív, ha mondjuk lovagolnék egy fiún és közben állna a farkam? Zavarja ez az aktívokat?
Figyelt kérdés
Vagy mondjuk dugja a fenekem bármilyen pózban és nekem pedig teljesen állna a farkam. Nagyon zavaró ez számukra?
29
2020. jún. 17. 17:01
21/23 anonim válasza:
Álló cerka nálunk pasiknál a szexuális vágy, a kanosság jele... a lankadt kuki, számomra azt az üzenetet közvetíti, hogy nem jövök be az illetőnek.
Ez alkalmi szexnél oké, ha csak meg akarok rakni valkit... nade parkapcsolatnál elképzelhetettlen lenne szám9mra.
22/23 anonim válasza:
20. Te hülye vagy? Egy ember véleménye alapján azt hiszed akár évek óta is, hogy mindenki másnak is az a véleménye?
23/23 anonim válasza:
Ha mondjuk egy travit dugok akkor viszont nem hátrány,ha nem áll. Elvileg lány,akkor ne legyen erekciója.
Ha csak sima haszonnövény akkor álljon,legalább fogdoshatom,kiverhetem miközbenne vagyok.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!