Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek attól passzív, ha mondjuk lovagolnék egy fiún és közben állna a farkam? Zavarja ez az aktívokat?
Figyelt kérdés
Vagy mondjuk dugja a fenekem bármilyen pózban és nekem pedig teljesen állna a farkam. Nagyon zavaró ez számukra?
29
2020. jún. 17. 17:01
11/23 NovaSenpai válasza:
Nekem nagyon tetszene a dolog de amúgy én is így vagyok engem nem zavar ha áll a farkam se a szeretömet :3
12/23 anonim válasza:
Inkább mázlista vagy hogy így áll közben, az aktívok többsége ezt szereti.
13/23 anonim válasza:
El sem tudom képzelni, hogy valak8nek szex közben ne álljon... ott már gondok vannak...
14/23 anonim válasza:
Pedig van olyan passzívoknál.
Attól független eltudnak élvezni.
15/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen egyértelmű jele annak, hogy nem élvezi. Max megjátsza.
16/23 anonim válasza:
Hát,nem tudom,talán egy passzívnak kéne nyilatkozni ebben.
17/23 anonim válasza:
Én nem vagyok se aktív se passzív és barátom sem... egyszerűen &uzik vagyunk, nem kategotizáljuk így magunkat, én utálnám ha nem állna valamelyikünknek...
19/23 anonim válasza:
Nekem tetszene,így még változatosabban lehet mintha csak lankadtan lifeg.
20/23 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, mert nekem egy aktív azt mondta, hogyha megdugna, akkor ő annak örülne, ha nekem nem állna.
Pedig szinte én biztos vagyok abban, ha egy aktívot lovagolnék, nekem állna közben a farkam.
Eddig, nem is mertem partner keresni, nehogy ne tetszene neki, hogy lovaglás közben áll a farkam.
2020. júl. 14. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!