Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Kinsey-skáláról?
Figyelt kérdés
Ugye van ez a skála, ami minden embert egy olyan zónába sorol be, ahol nincsen színtiszta hetero és homoszexuális, hanem mindenki egy köztes zónában van, de ugye ez nem jelenti azt, hogy mindenki meleg, hanem mindenki ennyire és ennyire meleg és hetero.2020. jún. 12. 18:39
1/10 anonim válasza:
Kihagytad, hogy a Kinsey skálának is van két oldala - a csak meleg és csak hetero, nem mindenki "vegyes". Van a két oldal (hetero vs. meleg) és közte a biszexek, akik valamelyik oldalhoz jobban "húznak", erről szól a skála.
2/10 anonim válasza:
Rám nagyon jól alkalmazható, mert a nőket minden formájában imádom, és bár a férfi testre egyáltalán nem gerjedek, az anál 2 férfi között viszont izgat.
28f uni
3/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb mint a binaris meghatározás
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem azt adta amit érzek:) pedig őszintén válaszoltam mindenre. Ez alapján homoflexibilis vagyok, pedig a férfiak jobban vonzanak, mint a nők. 20L
6/10 anonim válasza:
Az hogy nem kell skálázni. Ha valaki hetero vagy meleg vagy biszex akkor az. Felesleges részekre bontani hogy egy biszex csak szopna vagy csaknszopatna vagy csak passzív vagy aktív lenne dugáskor. Ettől még biszex és azt szeret mindenki amit. Egyáltalán nem értem miért jó ez. Ha csak enyhén biszex, akkor is biszex. Felesleges baromság.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pánszexuálisként csak a véleményekre voltam kiváncsi, hogy hogyan látják ezt a többiek, és már sokkal jobb, mint az anno 2011-es kérdésnél a burkolt homofób kommentek
2020. jún. 12. 22:02
8/10 anonim válasza:
Biztos van ilyen, mert pl én heteró férfiként nem undorodom a pénisz látványától, sőt, még izgat is kicsit, de nem érnék hozzá sosem a másikéhoz, meg ilyenek, csak csajhoz.
9/10 anonim válasza:
Minden ilyesmiben hinni butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!