Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most vajon mi vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vajon mi vagyok?

Figyelt kérdés
Elég régóta gondolkozom a szexuális beállítottságomon. Volt,hogy azt hitték lesbian vagyok,mert sokáig nem nagyon volt kapcsolatom. Viszont régen szerelmes voltam egy fiúba. Nagyon szerelmes,és nagyot csalódtam. Talán ezért nem volt sokáig utána senkim. Viszont néha észreveszem magam,hogy megnézek egy-egy lányt,nőt,de nem csak úgy....fogalmam sincs hogy kapcsolatot el tudnék képzelni vele. Viszont tuti gerjedek a nőkre is xD. Ennek ellenére mégis férjt akarok, meg gyereket.Szóval úgyis el tudom képzelni magam mint háziasszony. Hogy tudom eldönteni mégis?
2020. jún. 11. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy - mivel a saját nemed IS izgat szexuálisan. Meg az idegen szavak "szerelmese", nem "lesbian" hanem leszbikus, ez a neve :)
2020. jún. 11. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,csak félig vagyok magyar,apukám külföldi,inkább angolul beszélek attól mert itt élünk
2020. jún. 11. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
No problem. So, you're bisexual, because you intresting in both of males and females.
2020. jún. 11. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
94%

*because you are interested in males and females

Az így helyes előző.😀😀😀

2020. jún. 11. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!