Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi vagyok? A lányok is tetszen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi vagyok? A lányok is tetszenek? Segítség

Figyelt kérdés

Légyszi a a seggfejek akik csak gyűlölködni tudnak kíméljenek!

Kiskorom óta minig minden filmbe/sorozatba/könyvbe a kedvenc szereplőm nő volt. Tetszeni még nem tetszett egy lány sem , de amikor meglátok egyet rögtön azt gondolom , higy milyen szép meg ilyenek.

Hát a fiúkról. Kapcsolatom még nem volt kétszer tetszett fiú , az elsőnek amikor küldtem elkezdtem tetszeni kiszerettem belőle (no comment) a másodikot 2 hónapig crusholtam aztán elmúlt. A f@sztól (általában) hányingerem van.

Celebrity crushom 2x volt az egyik (ő férfi) mert tök jól nézett ki a másik pedig (ő is) mert nagyon kedves😂.

De pl akiket követek instán/youtubon stb 90%-a nő. Most nekem valami nő komplexusom van vagy mi a szar. A lányok is tetszenek vagy mi? Amúgy mindig is támogattam az lmbtq társaságot , és ahol volt (sorozat film stb) meleg pár mindig ők voltak a kedvenc szereplőim/shippeltem őket

L

2020. jún. 2. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom magyarul is tudsz :)

Egyébként az hogy a női szereplőkkel azonosulsz egy filmben ez természetes, mivel nő vagy. A férfiak meg a férfiakkal szoktak, a kardforgató királyfi szerepével azonosulnak nem a királylánnyal. Egyszerű pszichológia.

Jah, biszex meg akkor vagy ha szexuálisan is vonzanak a nők, vágyat érzel velük "bármire" is.

2020. jún. 2. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz crusholáson? :D 25 vagyok de nem tudom mi az :D
2020. jún. 3. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a nőkre mint példaképekre is lehet tekinthetsz. A legtöbb lánynak fontos, hogy szép legyen, így természetes, hogy megnézel másokat is, plusz ha valaki szép/jól néz ki, azt nemtől, szexualitástól függetlenül észre lehet venni. Az már kicsit furább, hogy undorodsz a pénisztől (inkább ezt a szót használom, nem azt, amit te 🙈), de nem tudom mennyi idős vagy, így sokat nem tudok mondani. 12-13 évesen mondjuk még én is undorodtam mindentől, de aztán ez változott. Úgy jöttem rá, hogy biszexuális vagyok, ahogy az első is írta: vágy. Először azt hittem csak a férfiak érdekelnek úgy, ma már ki merem mondani, hogy egy nővel is el tudnám képzelni magam mindenféle kapcsolatban.

Ezeket neked kell érezned, ha most nem is vagy biztos, majd az leszel. Ne görcsölj rajta, csak élj úgy, ahogy neked jól esik :)

17/L

2020. jún. 3. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!