Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nap több partnerrel?
Régebben olvastam itt egy választ a biszex kategóriában, igaz nem találom azóta sem újra meg, hogy pontosan hogyan történt.
A lényeg, hogy a srác szeretett volna másik sráccal lenni, és csinálni neki. Ebbe a srác nem ment bele, de abba igen, hogy megdugott egy közös ismerős csajt a koliban majd kinyalhatta a bi srác a lányt utána. Aztán a lánnyal ő is szexelt, és újra kinyalta.
Mindkét nemtől kérdezem. Volt már hasonló élményetek, mikor a partnerrel nem csak ti szexeltetek gumi nélkül aznap? Kinyalnátok a lányt így? Ti lányok bevállaltatok már hasonlót? Elmondanátok a srácnak, hogy előtte nem sokkal voltatok mással is? Köszi a válaszokat, a nemeteket, ha lehet írjátok szintén oda.
Nekem olyan volt hogy kivertem egy haverommal aztan lefekudtem a baratnőmmel par ora volt a kettő között xd
F
Én nagyon szeretnék kinyalni valakit azután hogy beleelveztek!
Csak ez elég izgalmas lenne...
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!