Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén voltam egy partnerrel és ezt tapasztaltam. Van ilyen?
Figyelt kérdés
Orálisan elégítettem ki egy partnerem és furcsa volt, hogy a nemi szerve lankadt volt. Legalábbis nekem annak tűnt. Nem volt annyira kemény és így is el tudott élvezni. Kifejezetten puha tapintatú dolog volt. Tőle nem kérdeztem meg erről. Más találkozott már ilyennel? Ez normális?2020. márc. 4. 19:30
2/6 A kérdező kommentje:
43 volt
2020. márc. 4. 19:36
3/6 anonim válasza:
Meg kellet volna várnod,míg bekeményedik.Van akiknél tovább tart.Vérellátás kérdése.
4/6 A kérdező kommentje:
Azon voltam, hogy keményedjen, de közben élvezett. Én azt hittem, hogy az élvezés csak merev állapotban lehetséges
2020. márc. 4. 19:52
5/6 anonim válasza:
Szexuális orientáltságtól (homo-, bi- vagy hetero-) függetlenül, a férfi képes elernyedtebb állapotban is ejakulálni. Fiatal korban ez szinte lehetetlen, mert gyorsan megmerevedik, de az említett éveseknél már gyakoribb.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ az utolsónak :) küldtem zöld környezetbarát csomagot
2020. márc. 4. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!