Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti toltatok mar le a gatyatokat poenbol haverotok elött?
Figyelt kérdés
mit szolt hozza? mennyi idösen?2020. jún. 1. 19:13
1/7 anonim válasza:
persze, meglepődött hogy meg mertem tenni
18 évesen volt ez
2/7 anonim válasza:
Igen, az ő kérése volt. 31 évesen.
4/7 anonim válasza:
Egy szót mondok, aki ismeri, tudja mire gondolok, aki nem, az keressen rá:
#picolo
5/7 anonim válasza:
Nyolcadikosak voltunk és osztálytársamnál voltam. Készült átöltözni és el akart indulni a fürdőszobába. Rákérdeztem, mondta hogy nagyon szégyellős. Mikor azt mondtam nincs miért, kérdezte én le mernék vetkőzni más előtt? Mondom persze és levetkőztem pucérra. Na ekkor megtört a jég, kicsit izgult, de levetkőzött. Akkor láttunk először mindketten másik fiút meztelenül, jól kitárgyaltunk mindent.
7/7 anonim válasza:
Igen volt ilyen. Általános suliban kiránduláson, haverom el akart vonulni átvenni a fürdőgatyáját, de amikor meglátta hogy simán letolom a szobában akkor ő sem habozott és letolta. Eléggé feltűnőe megnézte a péniszem, de nem zavart. Utána már lazábban kezeltük a meztelenséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!