Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elég könnyen bement a fenekembe egy átlagos méretű műpénisz, akkor ugyanígy bemenne egy igazi farok is? Ha azt élveztem, akkor élvezném ezt is?
Figyelt kérdés
Ahogy szoktam magam műpénisszel dugni, mindig el is élvezek tőle és közben szokott állni a farkam is.
Ha egy igazi farokkal csinálnám, akkor is élvezném?
Jó lenne ha dugna valaki?
2020. máj. 30. 22:19
1/6 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy alaposan dugdossa beléd a szerszámát és meglátod.
2/6 anonim válasza:
Ha mű pénisszel élvezted akkor igazival csak jobb lesz. Párom mesélte nem kell bele kötni hogy nő vagyok
(17/L)
3/6 anonim válasza:
Hát ha maga a férfi is vonzana és jó lenne a kémiátok, akkor biztosan élveznéd. De ha ezek egyike nincs meg, akkor azért érhet csalódás.
4/6 anonim válasza:
Maga az igazi más érzés. Jobb természetesen, hiszen a pénisz ez tartozik egy test, egy személy, akivel csókolózol, izgatjátok egymást stb. Azonban ez által izgulni is fogsz, plusz nem árt olyat keresni aki valóban odafigyel rád, és nem csak önzőzik, mert akkor viszont lehet elég rossz élményed az igazival.
5/6 anonim válasza:
Hát ha nem egy idiótával jössz össze, aki "szétq.rja a s.gged", és nem figyel rád, akkor lehet rosszabb. Mert most olyan tempóban csinálod, ahogy nejed jó. Ha a partnered figyel rád, akkor meg isteni tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!