Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiuk ha van otthon műpénisz szoktatok vele masztizni?
nem vagyok bi, csak régebben a prosztatámat izgattam rendszeresen.
volt olyan, hogy már munkahelyemen alig bírtam magammal, azon kattogtam hu csak érjek haza olyat recskázok mint állat.
uborkára, répára, bármilyen tubusra húztam gumit, és azzal izgattam a popómat, miközben vadul vertem, és élveztem el spriccelve.
Beöntést is csináltam házi módszerekkel ( műanyagüveg, kupakja kiszúr, bele egy kis cső, feltölt langyos kellemes vízzel, és felnyomtam magamnak, hogy kitakarítsak)
és ez után tisztán ment a rejszolás és a seglukam ajnározása, kényeztetése.
ez sok évvel ezelőtt volt, perverz és gusztustalan.
azóta ezek a vágyaim nem igazán vannak jelen, boldog párkapcsolatom van, és el is kötöztem.
Nekem mindenféle játékom van(análtól kezdve műpunciig), és szerintem mindenkinek nyitnia kéne a szexjátékszerek felé, elvégre nem véletlenül találták ki őket.
Olyan szintekre tudhatsz vele eljutni, ami teljesen más élményt nyújt mint egy aktus mással.
Szerintem a világ egy boldogabb hely lenne ha minden felnőttnek lenne legalább 1 szexjátéka :D
Van igen és ha adódik alkalom, akkor használom is.
Jelenleg XY okból a szüleimmel élek, így nem igazán van lehetőségem. :( 34/Bi/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!