Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok, akarnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok, akarnátok tudni hogy a másik fiúk terén szűz?

Figyelt kérdés
Én ugyanis az vagyok de nem tudom elmondjam-e ha ír valaki a témában nekem. Nem tudom miért, de bénaságnak érzem, hogy egy huszonéves eddig halogatta a fiús témát... Ezért azt gondolom hogy más is annak érzi.
2020. máj. 28. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez előny, mivel én is hasonló cipőben járok.
2020. máj. 28. 11:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha tudatod a partnerrel, mert így jobb esetben úgy fog hozzád állni, és többet szán a popsidra, hogyha a passzív oldalon lennél. Jobban előkészíti stb.
2020. máj. 28. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen közöld ha megkérdezik ne lódíts, ne hazugsággal kezdj egy kapcsolatot, találkozót. Akit zavar azt zavarná élőben is (de a többséget nem fogja).
2020. máj. 28. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is kezdő vagyok, számomra előny. Egyáltalán nem ciki, ha nem jártak bennem már vagy 80-an.. Számomra csak előny a betegségekre nézve is. Sajnos van aki ebben is hazudik, de a másik irányba, inkább letagadja a számokat.
2020. máj. 28. 13:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat. Aki pesti írhat ;)
2020. máj. 28. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
25 év alatti sráccal én is kipróbálnám. Ha van ilyen pesti az írhat.:)
2020. máj. 28. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenképpen.
2020. máj. 28. 22:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok mondjam el.
2020. máj. 29. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha velem hozna össze a sors, örülnék, hogy elmondod. Ugyan nem vagyok egy vadállat, de egy szűzhöz másképp állok, mint egy jól bejáratotthoz.
2020. máj. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!