Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresik a biszekszuálisok mindig csak a 30 alatti korosztályt? Az 50 fölötti őszülő, kopaszodó férfiak már nem kellenek senkinek?
A nőkben sem az 50 fölöttiek a legkelendőbbek...
Azért zsák a foltját megtalálja! :)
És ha valaki nem őszulő, nem kopaszodó,nem lepukkant,de már nem fiatal,akkor az miért nem kelendő? :)
Miért az ősz és a kopasz férfi a férfiasság mintája ?
50 F
3-as vagyok. Inkább azt tapasztalom,hogy a korombeliek , ha nem "papásan" néznek ki,akkor nem jönnek be.
Tényleg nem tehetek róla,hogy nem vagyok öreges,sem kopasz,jó pár ősz hajszálam van,de mivel sokat mozgok,így jól tartom magam.
Inkább a kezdeményezéssel és a szándék hiányával van gond,illetve sokan nem tudják, mit szeretnének,nincsenek tisztában magukkal.
Pedig pár értelmes harmincassal beszélgettem már,de nem lett folytatás.
Sajnos:(
"ez a korral jár. Azon viszont nem tudunk változtatni."
Az a korral jár, hogy az ember idősödik, viszont attól még tarthatja magát.
Nem egy olyan pasit ismerek aki közel az 50-hez (van aki azon túl) kinéz 35-40-nek. Próbál fiatalosan öltözködni, kondiba jár, ad magára és még sorolhatnám.
"Miért keresik a biszekszuálisok mindig csak a 30 alatti korosztályt? Az 50 fölötti őszülő, kopaszodó férfiak már nem kellenek senkinek?"
A kérdésedre meg az a válasz, hogy ők is válogatnak, ahogy te sem állsz le a nálad idősebb korosztállyal úgy ők sem. És nem hinném, hogy fiatal korodban te az 50-eseket nézted ki magadnak, ők is ugyanolyanok mint bárki más.
Hozzáteszem azért ismerek én sok olyat akik 20-30 közti korosztályban vannak, és 50 felettieket keresnek. Csak nem jó helyen keresgélsz, vagy még az lehet a gond, hogy nagyon nyomulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!