Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék fiú crossdresserekkel ismerkedni, akik max 30 év körüliek (de nem is nagyon fiatalok)?
Nem találok erre semmi normális oldalt, pedig nagyon vágyom rá, hogy megismerjek ilyen embereket.
(Nem szex céljából, bár felőlem ki is alakulhatna valami, de beszélgetni, ismerkedni, normális emberi kapcsolatot alakítanék ki elsősorban és érdekel a kis, intim világuk)
Lehet nincs is erre külön oldal, én pl azt vettem észre, hogy szinte akárhol találkozhat olyan emberekkel, akikről nem is feltételezéd, mi jár a fejükben :)
Lehet itt is van ilyen fiú?!
Lehet én is az vagyok? :D
ki tudja:)
Ahhoz kamu fb-acc is kéne, engem nagyon érdekel a világuk és meg akarok ismerni ilyen embereket, de nem annyira verném nagydobra :) (pusztán csak a társadalom jelen állapota miatt, amiben ez minimum furcsa, aminek én nem örülök)
1-es: ha tényleg az vagy, és akarsz ezekről a dolgokról dumálni, akkor írj ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!