Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok Crossdresserekkel és transzneműekkel ismerkedni?
Én az vagyok és szívesen ismerkednék, beszélgetnék erről.
25/transzlány
#2 Teljesen nőies vagyok, életvitelszerűen úgy élek, kizárólag a nemiszerv műtét választ el attól hogy külsőre teljesen női testem legyen.
Feltétlenül, amit anyagilag megengedhetem magamnak.
(Nagyságrendileg 3 millió forintos tételről beszélünk.)
Vannak olyan ingyenes szextárskereső oldalak, ahol van transz kategória is. Aztán ott lehet beszélgetni, ha akarsz.
De arra készülj fel, hogyha nem vagy jó pasi, akkor nem fogsz egyszerűen csinos cd/transz lányt találni.
Amikor fent voltam ilyen oldalakon napi 5-10 levelet kaptam, pedig nem vagyok szép, inkább átlagos fölötti. (Nem, nem küldök képet privátban)
Hetente vagy 20-30 pasi rámírt, nem vagyok jótékonysági szervezet, nem fogok mindegyikkel ismerkedni, azzal, vagy azzal a néhánnyal fogok, aki érdekel is. Bár meglepő módon nálam nem a kinézet a döntő, ha egy átlagos szint felett van a pasi, akkor az már nekem okés. Viszont legyen értelmes, legyen kezdeményezőkészsége, legyen határozott, férfias. Na, nálam itt bukik el a pasik 75%-a :(
Amúgy, ha rád is ragadnának a nők, te is ugyanúgy válogatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!