Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk , leszopnátok az ismerösösöket barátotokat ha ezt kérné Tőletek ajándékba ?
Figyelt kérdés
2020. máj. 22. 18:03
21/24 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem jó pár éve nincsenek barátaim vagy haverjaim.
Korábban voltak, de nem kellettem nekik.
Én heterónak definiálom magam.
Csak nővel csináltam eddig mindent, de ha ezt kérné tőlem egy haverom vagy barátom hogy szopjam le születésnapi ajándékként akkor megtenném. Csak lenne egy olyan valaki akit megint barátnak mondhatok.
Talán többet is engednék neki, ha nagyon nagyon akarná, de csak akkor ha titokban tartja.
22/24 anonim válasza:
Milyen jó lehet annak, akinek ilyen odaadó barátja van.
23/24 anonim válasza:
22, én ezt mondjuk társfüggőnek hívnám:D Bármit megtesz, csak hogy barátkozzanak vele.. az ilyen embert szokták kihasználni.
Hozzáteszem: sajnos. Nyilván nem örömében ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!