Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha lesz baratnom, el kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lesz baratnom, el kellene mondanom neki? 19/F

Figyelt kérdés

Igazabol az a helyzet hogy kb 2 eve rajottem hogy en szexualisan a ferfiakhoz is vonzodom.

Evekig probaltam ezt elnyomni magamban, hetero akartam lenni, es be akartam magamnak beszelni hogy a ferfiak nem izgatnak, de egyszer 2018ban tagathatatlanul felizgultam egy ferfira, tipikusan probaltam ellenallni neki es nem masztizni ra, de vegul nem ment es megtettem (ez amugy egy kulon hosszu sztori h hogy volt) es amiota ez az elso masztim megtortent fiura, akkor valtozott es nyilt igy meg minden.

Es azota is meg mindig felszabadito erzes elismerni hogy igenis biszex vagyok es jo erzes bevallani magamnak hogy vonz egy pasi. Es teljesen elfogadom mar ezt hogy vonzanak, es sokkal nyugodtabb es kiegyensulyozottabb vagyok azota.

Viszont senkinek sem beszeltem rola soha sem, mert igazabol nem tulajdonitottam nagy lehetoseget neki, mivel a pasik csak szexualisan vonzanak, erzelmi kotodesr vagy szerelmet nem tudok erezni pasi irant, ezert pasi párom soha nem is lesz szerintem.

Az egesz biszexualitasom csak annyiban nyilvanul meg hogy neha masztizok fiukra is egy honapban ketszer kb amikor igy ramjon ez az erzes hogy a pasikat kivanom.

Fontos kiemelnem hogy alapbol mindig a nokhoz vonzodom, es normal esetben a pasik hidegen hagynak, de van hogy ez megfordul egy rovid ideig es olyankor a pasik izgatnak eszmeletlenul, es olyankor csak a pasikat kivanom par napig.

Es amugy pasikbol is nagyon valogatos vagyok, csak azok tudnak izgatni akinek a legtokeletesebb teste van. Nokbol viszont nem vagyok valogatos ennyire, szinte minden tipusu nore voltam mar felizgulva..

Es amugy nem erzem azt hogy en mindenkepp ki akarnam probalni pasival az eletemben, vagyis ugy ertem hogy teljesen boldog eletet tudok elni ugy is hogyha mindig csak novel lennek.

Ezert nem is mondtam el senkinek mert ez tenyleg csak ilyen maganeleti szexualis vagy amit a ferfiak irant erzek neha.

Es nem tudom hogy ha lesz egyszer baratnom, szerintetek neki el kellene mondanom ezt? Vagy folosleges rola beszelnem?

Ha megis el kellene, hogy mondjam el neki?

Es lanyok ti hogy fogadnatok egy ilyet egy pasitol ha elmondana?

2020. máj. 17. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp elkellene.

Fő az őszinteség.

Ha szeret úgyis szeretni fog.

2020. máj. 17. 10:02
 2/6 Csicuki ***** válasza:
100%

Engem mondjuk nem igazán zavarna főleg, hogy jártam olyan sráccal aki biszex volt nem dől össze tőle a világ ha engem szeret, velem van.

Szexről amúgy is szoktak a párok beszélgetni nem szabad túl gondolni mikor erről beszélsz, csak a lánytól függ hogyan kezeli, mennyire elfogadó.

2020. máj. 17. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. ugyanígy vagyok ezzel, de az sem zavar, ha már életem végéig nem csinálok pasival semmit. Szerintem felesleges elmondani, bár ha a csaj intelligens és nyitott gondolkodású, akkor nem fogja zavarni.
2020. máj. 17. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen hasonlóan érzek mint te. Ugyanúgy csak szexuálisan vonzanak a férfiak és csak időszakosan. Annyi a különbség, hogy én már ki is próbáltam fiúval és ahány komoly barátnőm volt annyinak ezt el is mondtam.

Jól fogadták. Volt akit izgaott is a téma és szívesen beszélgetett velem erről és rá szeretett volna venni hogy előtte is csináljam pasival. :DD

Volt amelyiket nem izgatott nagyon csak tudomásul vette és közölte, hogy neki az is megcsalás ha fiúval teszem, szóval amíg együtt vagyunk addig inkább rá gondoljak.

Szerintem ebben nincs semmi gáz egy barátnő előtt. Egy kapcsolatnak az őszinteség az alapja. Ha elmondod a titkaidat cserében ő is el fogja mondani az övéit. Így kerültök egymáshoz közelebb. :)

2020. máj. 17. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt elmondanád vedd számításba, hogy a nők megküzdési eszköztára más mint a férfiaké, ha szakítotok simán benne van a pakliban, hogy bosszúból elmondja a környezetednek!

Mondjuk ez egy fiúnál is előfordulhat.

Én már nem bízom senkiben...

Szar ügy, ez van.

fakja

2020. máj. 17. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
El kéne, ha tényleg szeret, akkor nem hagy el, ez lehet akár egy teszt is hogy mennyire szeret.
2020. máj. 23. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!