Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon perverz vagyok?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és arra vágyom, hogy végignézzem, ahogy egy pasi leszopja a másikat. Nagyon perverz vagyok?2020. máj. 16. 01:16
11/21 anonim válasza:
Semmi perverzió. :)
Én ezt huszonéves fejjel átéltem. :D
Az akkori barátnőm előhozakodott a témával, mert fantáziaképpen beszélgettünk egymás perverzióiról (?) És rögtön be is ajánlotta egy volt gimis osztálytársát, aki amúgy elvileg meleg. Mondom, egye fene, ha a srác bejön, miért ne.
Bejött a srác. A "bemutatónk" olyan jól sikerült, hogy a nézelődő barátnőm már a combján is nedves volt, és beszállt.
Ez olyan jól sikerült, hogy még többször is megismételtük.
Fhu, ha visszemehetnék az időben...
12/21 anonim válasza:
Nem vagy perverz. Engem is izgatna ha egy lany nezne kozben. :)
30/F - bi
13/21 anonim válasza:
Szívesen szopatnám magam csaj előtt :)
26F
14/21 anonim válasza:
Lehetnél nagyon perverz olyan nőket keresek már 100-éve,de semmi
15/21 anonim válasza:
Semmi perverz nincs ebben. Exem szívesen nézte ahogy a barátommal leszoptuk, és megdugtuk egymást.
16/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem.Sőt,gondold hozzá,hogy te nyomod rá a fejét.
17/21 anonim válasza:
16-os pont ezt akartam mondnai xDD
19/21 anonim válasza:
Nem annyira az én nézetemből, ennyi kell.
20/21 anonim válasza:
Nagyon! :)
De akkor én is, mert ez engem is izgat :)
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!