Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon perverz vagyok?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és arra vágyom, hogy végignézzem, ahogy egy pasi leszopja a másikat. Nagyon perverz vagyok?2020. máj. 16. 01:16
2/21 anonim válasza:
Nem hiszem. Egyszer én is vegignézném.
23L
3/21 anonim válasza:
Én meg azt nézném végig élőben, ahogy 2 csaj kinyalja egymást.
F
4/21 anonim válasza:
Ebben semmi perverzitás nincs, ha korbács, pálca, paskoló előkerülne és egyéb nyalánkságok - na kb. ott kezdődne a perverzió. Ha ez a vágyad akkor keress két neked szimpatikus biszex pasit - persze ne csak nézd akkor már te se maradj ki a jóból :)
5/21 anonim válasza:
Dehogy, és ha szeretnéd akkor szívesen tudok segíteni ebben:)
6/21 anonim válasza:
neked már csak egy meleg barát kell:)
7/21 Bandi1398 válasza:
Szerintem ez nem perverz dolog.
8/21 anonim válasza:
Nem perverz xD neeeem, de amugy ne izélj ezen naa, ha akarod, akkor megvalositod, rajtad múlik, keresel biszex pasikat vagy meleg pasikat attol függ melyiket akarod, vagy meleg biszex ahogy akarod ennyi :D csak lazán
9/21 anonim válasza:
Bár lenne ilyen lány ismerősöm...
10/21 anonim válasza:
Én nem merném szopatni magam egy lány előtt xD ahoz bizalom kéne xd max ha a pasit is nagyon felizgatná a dolog xD
(Egy meleg válasza 24)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!