Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy tudnék elfeledni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék elfeledni egy korombeli sráccal a "szexkivánást"(Már ha van ilyen szó), miközben én is fiú vagyok és a nőket szeretem?

Figyelt kérdés
Nem nagyon beszélgetünk egymással. Eleve lányokat szoktam nézni most is. Kb. Majdnem 1 éve ismerem és azóta kezdődött. Nagyon tedszik a stílusa és a testalkata , olyan szinte mint egy nőé mell nélkül. Tuti , hogy fiú mert a hangja nagyon mély , és már a farkát is láttam egyszer, mert mivel edzőtársam és megszivattát az öltözőben a többi edzőtársam úgy , hogy fogta a törölközőt és neki dobták a telefonkját ő meg elengedte és leesett róla. Mondom , hogy a lányokat szeretem és már 1 éve próbállok megszabadulni ettől szexmániától.
2020. máj. 13. 01:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Általában minden bi fiúnak van egy első, akire rácsodálkozik, hogy pedig eddig csak a lányok. Amúgy elfeledni nem lehet, ha a vágy megvan akkor megvan, letagadni lehet, de annak semmi értelme. Kikapcsolni viszont nem.
2020. máj. 13. 01:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Akár fellángolás is lehet. Nekem is volt pár hónap míg megnéztem egy két lányt és kíváncsi lettem milyen lehet vele szexelni, de utána ez elmúlt és semmi ilyen nem történt.

Ha pedig felizgat lehet jobb lenne kipróbálnod fiúval hátha rájösz mit is akarsz pontosan.

2020. máj. 13. 01:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A szexualitás nem egy olyan akaratlagos dolog, hogy te elődöntöd, melyik nem izgat. Lehet, sőt valószínű, hogy enyhén biszex vagy. Ettől még szeretheted a lányokat is, a kettő nem zárja ki egymást.
2020. máj. 13. 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!