Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ettől már biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől már biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval az van velem hogy én lány vagyok és alapból

A fiúk tetszenek.és jelenelge is tetszik egy fiú, de egy ideje megtetszett egy lány. Szóval nemtudom hogy ettől már biszex vagyok e ha 98%ban a fiúk tetszenek plusz az az egy lány.

2020. máj. 11. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
ha egy lány is tetszik, akkor bi vagy
2020. máj. 11. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen, az vagy.
2020. máj. 11. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy kicsit ratyi vagy. De nem szégyen az.
2020. máj. 11. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Ennél azért összetettebb a kérdés.

Szerintem ennyi információból nem lehet eldönteni, hogy biszex vagy-e.

2020. máj. 11. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha szexuálisan izgat, vagy érzelmileg (úgy) kötődsz a saját nemedből bárkihez is akkor igen, biszex IS vagy. Ettől még van olyan aki inkább az egyik v. másik nemet kedveli jobban, de a ha sajátját is akkor biszex.
2020. máj. 11. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha képes lennél szerelmes lenni egy lányba és akár kapcsolatba is belemennél vele, akkor biszex vagy. Sokakat csak a kíváncsiság vezérel, hogy milyen lehet egy azonos neművel, és egyből biszexnek hiszik magukat. De ez nem igaz, ennél azért több kell.
2020. máj. 11. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
97%
Pont hogy az érzelmi vonzódástól még nem feltétlenül lesz bi. Ha testileg vonzódik, max akkor. BiSZEXuális, tehát ez a szó testi vonzalmat takar.
2020. máj. 11. 21:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem kíváncsi vagyok rá hogy milyen lenne vele lenni mert az tudom hogy nem az de már elgondolkozatam olyanokon hogy miket csinálnánk stb.
2020. máj. 11. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Az vagy, ennyi. Ne rugózz ezen, fogadd el, élvezd.
2020. máj. 12. 00:00
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is így kezdődött, először csak 1 valaki volt, aki érdekelt az elenkező nemből, aztán egy idő után ez változott.

Amúgy nem minden biszex egyforma, van egy csomó árnyalata a dolognak, legtöbb esetben a két nemet iránt nem egyformán érdeklődünk.

2020. máj. 13. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!