Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen közösen kiverni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen közösen kiverni?

Figyelt kérdés
Én nagyon régen ki szeretném próbálni de a barátaim között is csinálják gondolom vagy nem mindegy. Az a lényeg hogy van egy barátom akinek jó sportos teste ami engem izgat úgy kiverném vele de nála nincs esélyem mert szóba került és hülyének nézett engem (be voltunk rúgva). Próbálkoztam oldalakon de ott nem ezt szeretnék. Ti hol próbálkoztok? 18/f.

2020. máj. 11. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a haverjaimmal verem, 3-an szoktuk az egyikük szintén izmos és annyira jó vele verni kb csak az ő testét nézem végig.

Én nem próbálkozok sehol mert velük szoktam verni.

2020. máj. 11. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
jó neked :/ nekem az olyan test jön be mint a barátomé (sportos) mikor öltözőben látom elkap a merevedés :(
2020. máj. 11. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Akár itt is találhatsz, de pl planetromeon is ha kiírod hogy hokipartnert keresel, akkor ott is akadhat rá valaki.
2020. máj. 11. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Hát igen ismerős érzés öltőben több izmos srácra feláll nekem is.

Első voltam.

2020. máj. 11. 18:55
 5/7 A kérdező kommentje:
planetromeoval nem tudom mi van mert ott senki nem nézi a profilomat meg ott próbálkoztam 2 hónappal ezelőtt de szex vagy kapcsolat :/
2020. máj. 11. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó együtt verni és egymásét is! Nem fogod negbánni ha kipróbálod! Itt is találsz rá partnert az fix!
2020. máj. 17. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Még nem tudom, de már még van beszélve egy sráccal a tali, és lehet több is lesz.
2020. máj. 23. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!